Anadolu son maça çıkacak

Anadolu son maça çıkacak

Pendikspor'a 2-1 mağlup olan Anadolu Selçukspor, ligde üst üste 3.mağlubiyetini aldı. Yavru Kartal sezonun son maçında taraftarının önünde Hacettepe'yi ağırlayarak sezonu noktalayacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta sezon sona eriyor. Bu haftasonu oynanacak olan maçların ardından sezon noktalanacak. Grubu 1.bitiren takım direkt olarak TFF 1.Lig'e yükselirken 2,3,4  ve 5.sırada ki takımlar play-off karşılaşmasına çıkacak. Geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Pendikspor'a konuk olan Anadolu Selçukspor 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 mağlup olarak ayrıldı. Yavru Kartal Pendikspor karşısında aldığı mağlubiyetle ligde üst üste 3.yenilgisini aldı.

PLAY-OFF HEDEFİYLE BAŞLADI

Sezona play-off hedefiyle başlayan Anadolu Selçukspor, hedefine ulaşmayı başaramadı. Ligin ikinci yarısında aldığı mağlubiyetlerle hedefinin gerisine düşen Yavru Kartal, küme düşme potasına kadar geriledi. Teknik direktörlük koltuğuna Mustafa Alper Avcı'nın gelmesiyle yeniden toparlanma sürecine giren Anadolu Selçukspor, Avcı ile yükselişe geçti. Genç teknik adamla 11 maça çıkan Anadolu Selçukspor, 5 maçlık mağlubiyet serisine son vererek 8 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Anadolu Selçukspor, ligde çıktığı son 3 karşılaşmadan yenilgiyle ayrıldı.

16 PUAN TOPLADI

Ligin 33.haftasında oynadığı Pendikspor karşılaşmasıyla birlikte son deplasman maçına çıkan Anadolu Selçukspor, mücadeleden 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta dış sahada 17 maça çıkan Anadolu Selçukspor dış sahada kötü bir performans sergiledi. Çıktığı 17 maçta 4 galibiyet elde eden Anadolu Selçukspor, 4 maçta ise beraberlikle ayrıldı. Yavru Kartal ligde çıktığı 17 deplasman maçının 9'undan ise yenilgiyle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar dış sahada 16 puan toplayarak maç başı 1 puan ortalaması dahi tutturamadı.

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.