Anadolu son dakikada kaybetti

Anadolu son dakikada kaybetti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor deplasmanda Sarıyer’e son dakikada yediği golle 1-0 yenildi.

Temsilcimiz deplasman maçında zorlu rakibine son dakikada boyun eğdi.  Anadolu Selçukspor  bu maçta da diğer maçlarda olduğu gibi gol yollarında yine etkisiz kaldı. Maçın 22. dakikasında sakatlanan Ali Dere yerini Oğuz Gürbulak’a bıraktı. yeşil-beyazlılar ilk yarı sonunda 0 – 0’lık sonuçla soyunma odasına gitti.

İkinci yarıda da etkili bir performans koyan temsilcimiz aradığı golü bulamadı. Ligin kendi evinde en az gol yiyen ve en fazla gol atan takımlarından bir tanesi olan Sarıyer karşısında temsilcimiz oyunu ile göz doldurdu. Son dakikaya kadar maçı kazanmak için mücadele eden Yavru Kartal 89. dakikada penaltıdan yediği golle maçı 1 – 0 kaybetti.

 

Stat: Yusuf Ziya Öniş

Hakemler: Halil Sayın, Kemal Şafak, Turgay Emre Memişoğlu

Sarıyer: Atacan, Serkan Yalçın, Berkay, Cihan, Cemre, Fırat Sezer, Barış (Dk. 70 Fırat Arıkan), Sabutay Alper, Eray, Serdar (Dk. 46 Mustafa Tahir), Serkan Çalık (Dk. 83 Bartu)

Konya Anadolu Selçukspor: Ahmet Üçgün, Can Demir, İsmail (Dk. 90+1 Alper), Seddar, Ali (Dk. 23 Oğuz), Tufan, Yusuf Onur, Ahmet Önay, Aykut, Soner, Okan (Dk. 82 Yusuf Duman)

Gol: Dk. 89 Berkay (Penaltıdan) (Sarıyer)

Sarı kartlar: Dk. 33 Sabutay Alper, Dk. 42 Cemre, Dk. 85 Berkay (Sarıyer), Dk. 87 Yusuf Duman (Konya Anadolu Selçukspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.