Anadolu Selçuspor'dan Ay ve Baykan'a ziyaret

Anadolu Selçuspor'dan Ay ve Baykan'a ziyaret

Konya Anadolu Selçukspor Yönetim Kurulu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı ve danışmanı Remzi Ay'ı makamında ziyaret etti

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Erkan Genç, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mehmet Güney,  Futbol Şube Sorumlusu Ali İslambay ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ay’dan oluşan heyet, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı ziyaret etti. Ziyarette Spor Genel Müdürlüğü Danışmanı ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Remzi Ay’da bulundu.

GENÇ, DESTEK İSTEDİ

Konya Anadolu Selçukspor’un Kulüp Başkanı Erkan Genç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a, Konya ve Türk sporuna verdikleri katkılar nedeni ile teşekkür eden Kulüp Başkanı Erkan Genç; Amacı yeni nesillere sporu sevdirmek olan ve bunun yanında Atiker Konyaspor ile birlikte Türk sporuna futbolcu kazandırmak olan Anadolu Selçukspor'un misyonunu yerine getirmesinde desteklerini beklediklerini ifade etti. Spor Genel Müdürlüğünün kendilerinin önderliğinde atılım içinde olmasından son derece memnun olduklarının altını çizen Kulüp Başkanı Erkan Genç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı maçlarını izlemeye davet etti.

BAYKAN'A FORMA HEDİYESİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise Konya Anadolu Selçukspor’u kuruluşundan itibaren yakından takip ettiğini belirtirken gelinen noktadan ve kazandırılan genç yeteneklerden ötürü emeği geçen herkese teşekkür etti. Tüm Spor kulüplerinin yanında eşit mesafede durmaya gayret ettiklerini kaydeden Genel Müdürü Mehmet Baykan, alt yapıya önem veren kulüplerin geleceğinin daha sağlam temeller üzerinde durduğunu söyledi. Ziyaretin sonunda kulüp başkanı Erkan Genç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konya Anadolu Selçukspor’un formasını takdim etti.

GENÇ'TEN AY'A TEŞEKKÜR

Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Spor Genel Müdürlüğü Danışmanı ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Remzi Ay’ı ziyaret etti. İç sahada oynadıkları tüm maçları takip eden Remzi Ay’a desteklerinden ötürü teşekkür eden Kulüp Başkanı Erkan Genç, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun önemli bir misyon üstlendiğini, Konya Amatör Futbol Ligleri ile Anadolu Selçukspor arasında kurulan köprünün sağlam temeller üzerinde oturmasında Remzi Ay’ın önemli katkılarının bulunduğunu kaydetti ve kendisine yıllardır süren önemli alt yapıçalışmaları için teşekkür etti.

320-001.jpgZiyarettin kendisini mutlu ettiğini kaydeden Remzi Ay ise genç yeteneklerin önünü açan ve geleceğe futbolcu hazırlayan kulübün yönetim kuruluna yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür edip yeni sezonda başarılar diledi. SKulüp Başkanı Erken Genç ziyaret sonunda Remzi Ay’a üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konya Anadolu Selçukspor’un formasını takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.