Anadolu Selçuk’ta gözler ‘Menemen’de

Anadolu Selçuk’ta gözler ‘Menemen’de

Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, Tokatspor karşılaşmasında istedikleri oyunu sergileyemediklerini ancak Menemen karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtıp hedeflerinin 3 puan olduğunu açıkladı

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, 1-1 berabere kaldıkları Tokatspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Renklibay, sahaya galibiyet için çıktıklarını ancak istenilen sonucu alamadıklarını söyledi.

“BEKLEDİĞİMİZ OYUNU SERGİLEYEMEDİK”

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, “Göreve gelmemizden bu yana yenilmezlik serimiz var. Tokatspor karşısında da kazanmayı çok istiyorduk. Ancak sahada ne yazık ki beklediğimiz görüntü yoktu. Rakibimizin ligin son sırasında yer alması takım olarak konsantrasyonumuzu etkilemiş gibi görünüyor. Maç içinde iki tarafından sonucu değiştirebilecek pozisyonları oldu. Beklediğimiz oyun olmamasına rağmen kazanabilirdik. Ancak kaybedebilirdik te. Elbette kaçırdığımız iki puanın sebeplerini birlikte araştıracağız. Tekrarlanmaması adına gerekli tedbirleri alacağız. İç sahada ilk yarının son maçında bizi sevenlere galibiyet armağan etmek isterdik. Ancak olmadı” dedi.

“ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Üzgün olduklarını belirten Zahir Renklibay, konuşmasını şu cümlelerle tamamladı: “Lig uzun bir maraton, bu yolda kayıplarımızı telafi edebilecek daha çok maçımız olacak. Saha sonuçlarıyla birlikte kadromuzda yer alan oyuncuların gelişimi bizim çok büyük önem taşıyor. Her hafta üzerine koyarak devam etmeleri ve sezon sonunda gelişimlerini tamamlamaları öncelikli hedeflerimiz arasında. Saha sonuçları açısından da ligde hak ettiğimiz konuma geleceğimizden hiç şüphemiz yok. İlk yarının son maçında hafta sonunda deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz kendi sahasında aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor. Ancak biz sahaya her zaman olduğu gibi galibiyet için çıkacağız. Teknik kadromuza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Buradan alacağımız üç puan ile ilk yarıyı 20 puanda tamamlamak istiyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.