Anadolu Selçukspor Silivri sınavında

Anadolu Selçukspor Silivri sınavında

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, ligin 12.haftasında deplasmanda Silivrispor ile karşılaşacak.

Silivri Stadında oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.  karşılaşmayı Gökçen Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Ali Can Alp, Arif Dilmeç yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Feridun Daldaş olacak. Sakaryaspor’u yenerek moral bulan yeşil-beyazlı ekip, bu maçı da kazanarak seri yakalamak istiyor. Ligde 13 puanda yer alan Yavru Kartal, ligin zayıf ekipleri arasında yer alan rakibini mağlup ederek üst sıralara doğru tırmanmanın planlarını yapıyor. Silvirspor karşısında kart cezalısı Ayberk Altan forma giyemeyecek.  Sakaryaspor maçında cezaları sebebiyle forma giyemeyen Arif Demir ve Sertan Yiğenoğlu ise Silivrispor maçında forma giyebilecek

PFDK’DAN ANADOLU’YA CEZA

Proefsyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Konya Anadolu Selçukspor’a ceza verdi.

PFDK, geçtiğmiz hafta oynanan ve 1-0 kazanılan Sakaryaspor maçındaki kötü ve çirkin tezahüratlardan ötürü yeşil-beyazlı kulübe 4 bin lira para cezası verdi. PFDK ayrıca, kulüp menajeri Alim Öztaş’a da sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 8 bin lira para cezası verdi.

Aynı maçtaki tezahüratlardan ötürü Sakaryaspor’a toplamda 7 bin lira para cezası verildi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.