Anadolu Selçukspor nasıl ligde kalır

Anadolu Selçukspor nasıl ligde kalır

Anadolu Selçukspor yarın ligde kalma adına son maçına çıkacak.Yeşil-beyazlı ekip sahasında şampiyon Menemen Belediyespor’u konuk edecek

 

 Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı üst klasman hakemlerinden Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Şenol Bektaş ve Ufuk Uğurlu yapacaklar. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Serdar Akkoçoğlu.

 

Anadolu Selçukspor, ligde kalma yolunda sahasında oynayacağı Menemen Belediyespor

maçını kazandığı takdirde ligde kalacak Abdurrahman Baysangur yönetiminde çıkışa geçen ve

son 4 maçın 3’ünü kazanma başarısı gösteren yeşil-beyazlı ekip 34 puanla 16. sırada yer alıyor

Anadolu Selçukspor son maçını kazandığı takdirde puanını 37’e çıkaracak ve diğer sonuçlar bakmaksızın ligde kalacak.

Yeşil-beyazlı ekip, alacağı bir puanla puanını 35’e çıkaracak. Anadolu Selçukspor rakibiyle berabere kaldığı takdirde Bandırmaspor-Fethiyespor maçından gelecek sonucu bekleyecek. 35’er puanda yer alan Bandırmaspor’un evinde Fethiyespor’u yenmes durumunda da Anadolu ligde

kalacak. Yeşl-beyazlı ekip, sezon içinde Fethiyespor ile deplasmanda 3-3 berabere kalırken, iç sahadaki maçı ise 3-2 kazanmıştı. Yavru Kartal’ın rakibine karşı ikili averajda üstünlüğü bulunuyor.

Maçı Fethiyespor kazanırsa da genel averajda Bandırmaspor’a karşı iyi durumda olan temsilcimiz 1 puan aldığı takdirde yine ligde kalacak. Anadolu Selçukspor, Menemen karşısında mağlup olursa diğer sonuçlara bakmadan küme düşecek son takım olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.