Anadolu Selçuklu Kartal’ı bekliyor

Anadolu Selçuklu Kartal’ı bekliyor

Anadolu Selçukluspor yarın sahasında Kartalspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bugün yapacağı son çalışmayla maç saatini beklemeye başlayacak. Karşılaşma Atatürk Stadyumunda oynanacak.

Anadolu Selçukluspor yarın sahasında Kartalspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bugün yapacağı son çalışmayla maç saatini beklemeye başlayacak. Karşılaşma Atatürk Stadyumunda oynanacak.

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor sezonun 31. hafta maçında sahasında Kartalspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak. Ligde kaldığını kesinleştirmek isteyen yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak matematiksel olarak da rahatlamak istiyor. Anadolu Selçukluspor’da  sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması camiayı sevindiriyor. Kulüp Menajeri Mesut Erçetin, zorlu maç öncesinde  takımdamorallerin iyi olduğunu takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını ifade etti. Erçetin, “ Sahamızda kritik bir maç oynayacağız tek düşüncemiz bu maçı kazanarak kalan haftalara daha rahat girmek. Hafta içi yapılan çalışmalara oyuncularımız tam kadro katıldı. Çok şükür sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok.” diye konuştu.

KARTALSPOR DIŞARDA 3 MAÇ KAZANDI

Anadolu Selçukluspor’un yarın sahasında konuk edeceği Kartalspordeplasmanda oynadığı 15 maçta 3 galibiyet 5 beraberlik 7 yenilgi aldı. İstanbul temsilcisi bu maçlarda rakiplerine 16 gol atarken kalesinde 20 gol gördü ve 14 puan topladı.Kartalspor sıralamada topladığı 48 puanla 6. sırada yer alıyor. Bordo-beyazlı ekip Play-Off  oynamayı hedefliyor.

VEDAT BORA MİLLİ  TAKIM KADROSUNDA

Anadolu Selçukluspor’un genç orta saha oyuncusu Vedat Bora U19 Milli takımı aday kadrosuna davet edildi. U19 Milli Takımın, 23 Nisan tarihinde Macaristan U19 Milli Takımı ile deplasmanda oynayacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya  AnadoluSelçukluspor’un Konyaspor’dan kiraladığı oyuncusu Vedat Bora da davet edildi.  Davet edilen oyuncular  yarınsaat 19.00'da Crowne Plaza İstanbul-Asia Otel'de toplanacak.

Macaristan maçı, U19 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için 28 Mayıs- 2 Haziran 2014 tarihleri arasında İrlanda Cumhuriyeti'nde Elit Tur karşılaşmaları oynayacak olan U19 Millilerin son hazırlık müsabakası olacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.