Anadolu Selçuk’a Baykan morali

Anadolu Selçuk’a Baykan morali

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Hacettepe maçı öncesinde Anadolu Selçukspor’a Moral ziyaretinde bulundu Baykan, “ Zorlukların üstesinden birbirimize omuz vererek geleceğiz” dedi

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta hafta sonunda iç sahada Hacettepespor ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor’a Spor Genel Müdür Mehmet Baykan moral ziyaretinde bulundu.

Kayacık Tesislerimizde Hacettepespor maçı hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor’u  Spor Genel Müdür Mehmet Baykan ile birlikte Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Remzi Ay ziyaret ederken, ziyarette Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Genç, Alper Çimen ve Yunus Ceylan, Kulüp Menajeri Alim Öztaş, Teknik Direktör Zafer Turan, yardımcıları, futbolcular ve kulüp çalışanlar yer aldı.

Ziyarette konuşan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan her zaman Anadolu Selçukspor’un yanında olduğunu ifade etti.

Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile sohbet eden Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Anadolu Selçukspor’un Konya sporu için önemli bir noktada durduğunu ifade ederken; “Yürüdüğümüz yolda zaman zaman zorluklar olabilir. Ama bu zorlukları birlikte hareket ederek, birbirimize omuz vererek aşacağız. Evet sezona iyi başlamamış olabilirsiniz, ancak lig uzun bir maraton ve bu maratonun içinde yaşayabileceğimiz tüm olumsuzluklara hazırlıklı olmak zorundayız. Yaşadıkları sıkıntılara rağmen görevini aksatmadan sürdürmenin gayreti içinde olan Konya Anadolu Selçukspor yönetim kurulunun aldığı bayrağı en yukarılara taşıma gayretini izliyoruz. Konya Anadolu Selçukspor teknik heyetinin ve futbolcularının da aynı gayret içinde olduğun biliyoruz. İnanıyorum ki sizler bulunduğunuz noktadan en kısa sürede sıyrılıp isminizi ve takımınızı yukarılara taşıyacaksınız. Bu noktada bizler size olan inancımızı kaybetmedik ve kaybetmeyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.