Anadolu Selçuk  tavşan avında

Anadolu Selçuk tavşan avında

Anadolu Selçukspor sezonun 33. Hafta maçında bugün deplasmanda Tavşanlıya konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip 14.30’da başlayacak maçı kazanarak ligde kaldığını matematiksel olarak da ilan etmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  sezonun 33. Hafta maçında bugün deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’a konuk olacak. Kütahya Dumlupınar Stadında oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak. Mücadeleyi Emre Kosif yönetecek. Kosif’in yardımcılıklarını Mehmet Vargün, Gökçen Seven yapacaklar. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Sedat Bayrak görev yapacak.

Anadolu Selçukspor’dasarı kart cezalıları Ahmet Önay, Serdar Sudun ve İsmail Güven forma giyemeyecek.‎

ANADOLU DEPLASMANDA İYİ

Anadolu Selçukspor iç sahaya oranla deplasmanda oynadığı maçlarda daha iyi sonuçlar alıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu deplasman başarısını Kütahya’da devam devam ettirmenin planlarını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 15 dış saha maçında 5 galibiyet 4 beraberlik 6 yenilgi aldı. Temsilcimiz bu maçlarda 18 gol atıp 19 gol yedi ve 19 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip son deplasman galibiyetini Keçiörengücü karşısında 3-1’lik skorla kazandı.

TAVŞANLI’YA 1-0 YENİLMİŞTİ

Anadolu Selçukspor iç sahada beklenen performansı gösteremediği maçlardan birisi de  Tavşanlı maçı olmuştu. Yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı Tavşanlı Linyit karşılaşmasında rakibine 1-0 yenildi. Dış sahada performansı daha iyi olan Anadolu Selçukspor rakibi ile bu kez sezonun 33. Hafta maçında deplasmanda karşı karşıya gelecek.

MATEMATİKSEL OLARAK DA RAHATLAMAK İSTİYORUZ

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman BaysangurOfspor karşısında alınan galibiyet ve Tavşahlı maçı ile ilgili olarak, “Güzel ve anlamlı bir galibiyetti ve bunu hak ettik. Ama her şey bitmiş değil. Bunun farkındayız. Biz iyi bir takımız ve takım olarak hareket ediyoruz. Bunu ispat ettik. Belki son haftalarda iyi futbol sergilemek çok zorlaşıyor. Sonuç almak önemli ve bunu yapabildiğimiz için mutluyuz. Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında da istediğimiz sonucu alıp artık kalan haftalara rahat girmek arzusundayız. Kümede kalacağımıza olan inancımız bizi buralara getirdi” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.