Anadolu Selçuk siftah peşinde

Anadolu Selçuk siftah peşinde

Anadolu Selçuk bugün sezonun 4. Hafta maçında deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olacak. Mücadele saat 15.00’da başlayacak.

Yeşil-beyazlı ekip geride kalan 3 maçta 3 beraberlik aldı. Anadolu Selçukspor bu maçta galibiyet siftahı yapmak istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 4. hafta müsabakasında Sivas Belediye Spor’a konuk olacak. Bugün Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 15:00’da başlayacak. Karşılaşmayı Demokrat Özgür Güneş, Çağlar Mehmet Uludağ ve Suha Adıyaman hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Gürcan Hasova. Ligde ilk 3 haftada 3 beraberlik alan Konya Anadolu Selçukspor’da gözler ligin 4.haftasında deplasmanda oynanacak Sivas Belediyespor maçına çevrildi. Anadolu Selçukspor bu maçta galibiyet siftahı yapmak istiyor

3 MAÇTA 3 BERABERLİK

Konya Anadolu Selçukspor, ligin ilk maçında iç sahada Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 öne geçen Yavru Kartal, maçın uzatma dakikalarında yediği gol ile 3 puandan oldu. Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci maçında Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ikinci yarının başında ev sahibi Fethiyespor 2-0 öne geçti. Yeşil beyazlı takımda sonrada oyuna giren Çağatay Kader, 81.dakikada sahneye çıktı ve farkı bire indirdi. Maçın biteceği sırada Çağatay yine sahneye çıkarak Konya Anadolu Selçukspor’a 1 puan kazandıran golü attı. Karşılaşma 2-2 biterken temsilcimiz Selçukspor, bir de penaltı atışından yararlanamadı ve 3 puanı kaçıran taraf oldu. Anadolu Selçukspor, ligdeki üçüncü maçında geçtiğimiz Pazar günü Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Maçın ilk dakikalarında Safa Ali Memnun’un duran toptan attığı gol ile geriye düşen yeşil beyazlılar, aradığı golü ikinci yarının başında buldu. Konya Anadolu Selçukspor, Sertan Yiğenoğlu’nun golü ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. Karşılaşma bu sonuç ile biterken, Yavru Kartal, 3.maçından da beraberlik ile ayrılmış oldu.

RAKİP 4 PUAN TOPLADI

Anadolu Selçukspor’un rakibi Sivas Belediyespor geride kalan 3 maçta 4 puan topladı. Sivas temsilcisi 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik bir de yenilgi aldı. Sivas Belediyespor sezonun ilk maçında deplasmanda Pendikspor ile golsüz berabere kaldı. İkinci maçta evinde Bandırmaspor’u konuk eden Sivas temsilcisi rakibini 3-0 gibi farklı bir skorla geçerek ilk galibiyetini aldı. Geçtiğimiz hafta ise Şanlıurfa deplasmanına çıkan Sivas Belediyespor rakibine 1-0 yenildi. Bu 3 maçta 4 puan toplayan Sivas Belediyespor haftayı 7.sırada tamamladı. Anadolu Selçukspor ise aldığı 3 beraberlikle 12. Basamakta yer aldı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.