Anadolu Selçuk rahatlamak İstiyor

Anadolu Selçuk rahatlamak İstiyor

Son 2 haftada oynadığı Fethiyespor ve Kahramanmaraşspor maçlarından 4 puan çıkaran Yavru Kartal, ligde 21 puanla 13. sırada yer alıyor. Anadolu Selçukspor Sivas maçını kazanarak alt sıralarla arasını biraz daha açarak rahatlamak istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, ligin 21. haftasında yarın sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, zorlu maça Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Alper Avcı yönetiminde hazırlanıyor. Yavru Kartal bugün yapacağı son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

KARTAL RAHAT NEFES ALMAK İSTİYOR

Son 2 haftada oynadığı Fethiyespor ve Kahramanmaraşspor maçlarından 4 puan çıkaran Yavru Kartal, ligde 21 puanla 13. sırada yer alıyor. Konya Anadolu Selçukspor’un 18 puanla düşme hattında yer alan Fethiyespor ile arasında 3 puanlık bir fark bulunuyor. Pilot takım, bu hafta sahasında oynayacağı Sivas Belediyespor maçından galip gelerek puanını 24’e çıkarmak ve alt sıralardan uzaklaşmak adına rahat bir nefes almak amacında.Teknik direktör Alper Avcı, takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu ve ligde daha iyi duruma geleceklerine inandığını söyledi. Ara transfer döneminde kadrolarını güçlendirdiklerini belirten genç teknik adam, bu isimlerin takıma tam adapte olmalarıyla ligde üst sıralara doğru tırmanışa geçeceklerine inandığını söyledi.

SERTAN CEZALI DURUMDA

Öte yandan Konya Anadolu Selçukspor’un bu hafta Sivas Belediyespor ile oynayacağı maçta genç stoper oyuncusu Sertan Yiğenoğlu cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Fethiyespor maçında rakibine yaptığı hareket ve kırmızı kart sonrası hakeme söylediği sözlerden ötürü Yiğenoğlu’na 4 maç ceza verilmişti. 24 yaşındaki oyuncunun, 3 maç daha cezası bulunuyor.

DÜDÜK ALKIM AKSOY’DA

Öte yandan yarın Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda saat 13:30’da başlayacak karşılaşmayı R.Alkım Aksoy yönetecek. R.Alkım Aksoy’un yardımcılıklarını Ali Etlikci ve Serdar İla yapacaklar. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Gürcan Haso.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.