Anadolu Selçuk puanla noktaladı

Anadolu Selçuk puanla noktaladı

Anadolu Selçukspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Hacettepe ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktör Alper Avcı: “ İlk yarıdaki dalgalanmaları daha aza indirerek daha istikrarlı bir çizgi oluşturabilirsek daha başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Gençlerbirliği'nin pilot takımı Hacettepe ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 1-0 geriye düştüğü maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Başkent ekibi 9.dakikada Soner Dikmen’in golüyle 1-0 öne geçerken, Yavru Kartal bu gole 29.dakikada İbrahim Serdar Aydın ile cevap verdi.

İkinci yarıda gol sesi çıkmazken, taraflar hanelerine birer puan yazdırdı. Anadolu Selçukspor bu sonuçla ilk yarıyı 21 puanla tamamladı.

DEPLASMANDA ALINAN PUAN İYİDİR

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, 1-1 biten Hacettepe maçıyla, sezonun ilk yarısını değerlendirdi

Sezonun ilk yarısını deplasmanda aldığı 1-1’lik Hacettepe beraberliği ile tamamlayan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, “Galip olarak devre arasına girmek isterdik. Son maçlar genelde zor olur. Disiplini koruma anlamında oyuncularım gerekeni yaptılar. Bizim takımımıza yakışır şekilde mücadele ettiler. İlkyarı özellikle çok etkili oynadık, ikinci yarı biraz daha fiziksel olarak oyundan düşünce karşılaşma ortada geçti. Kazanabilirdik. Pozisyonlara girdik. Ama ben yine de oyuncularımı tebrik ediyorum, sonuçta deplasmandan bir puan aldık. Karşılaşmanın ardından oyuncularımıza izin veriyoruz, daha sonra Konya'da toplanacağız ve oradaki çalışmaların ardından Antalya'da kamp yaparak ikinci yarıya hazırlanacağız. İnşallah ikinci yarıya daha hazır bir şekilde, sağlıklı bir takım olmak istiyoruz” dedi.

DALGALANMALARI DAHA AZA İNDİRGEMEK İSTİYOR

Ligin 17 haftalık ilk yarısını da değerlendiren Avcı: “Farklı bir ilk yarı geçirdik. Bazı maçları futbolcularımıza inandığımız gibi güvendiğimiz gibi çok iyi bir takım olarak oynadılar. Fakat gerek skor anlamında gerek oyun anlamında kendinize yakıştıramadığımız karşılaşmalarda oynadık. Bizim için olumlu tarafı zaman zaman çok iyi işler yaptık. İşte bu aradaki dalgalanmaları daha aza indirerek daha istikrarlı bir çizgi oluşturabilirsek daha başarılı olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.