Anadolu Selçuk 'Maden' avında

Anadolu Selçuk 'Maden' avında

Konya Anadolu Selçukspor, bugün Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak.Devrek İlçe Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 14.30'da başlayacak. Maçı hakem Levent Balcı yönetecek

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 7.hafta maçında bugün Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak. Saat 14.30'da başlayacak mücadele Devrek İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Maçı hakem Levent Balcı yönetecek. Balcı'nın yardımcılıklarını  Tamer Okuldaş ve Kürşathan Akın yapacak.

HEDEF GALİBİYET

Zonguldak Kömürspor ile Anadolu Selçukspor, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Daha önce hazırlık maçı dahi oynamayan iki ekip bugün Devrek İlçe Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Ev sahibi takım Zonguldak Kömürspor kötü gidişe 'dur' demek için sahaya çıkacak. Temsilcimiz Anadolu Selçukspor ise Zonguldak Kömürspor'u yenerek ligde ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

3 ÖNEMLİ İSİM YOK

Bugün Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak Anadolu Selçukspor'da, 3 önemli oyuncu maç kadrosunda yer almadı. Takımın en skorer ismi olan Seddar Karaman, takımın en deneyimli oyuncuları arasında bulunan Ufukhan Bayraktar ve Atiker Konyaspor'dan kiralanan Burak Saban Zonguldak Kömürspor'a karşı oynayamayacak.

DEPLASMAN KARNESİ KÖTÜ

Evinde ki galibiyet serisini devam ettiren Anadolu Selçukspor, deplasmanda ise henüz galibiyetle tanışamadı. Ligin ikinci haftasında Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olan Yavru Kartal rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar ligin 3.haftasında ise BB Erzurumspor'a 2-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor ligin 5.hafta müsabakasında ise İstanbulspor'a 5-0 yenilerek ağır bir mağlubiyet tattı. Yavru Kartal  bugün Zonguldak Kömürspor'u yenerek ligde ki ilk deplasman galibiyetini alma amacında.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.