Anadolu Selçuk kupa sınavında

Anadolu Selçuk kupa sınavında

Ligde aradığını bulamayan Anadolu Selçukspor bugün sahasında Türkiye Kupası 2. Tur maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 18.00’da başlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve ligde henüz puanla tanışamayan Anadolu Selçukspor bugün sahasında Türkiye Kupası 2. Tur maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip PTT 1. Lig takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde henüz puanla tanışamayan Anadolu Selçukspor rakibini yenerek kupa moralini lige de taşımak istiyor.

GAZİANTEP’İN LİGDE GALİBİYETİ YOK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un da Anadolu Selçukspor gibi ligde galibiyeti bulunmuyor. Mavi-beyazlı ekip galibiyeti bulunmamasına rağmen çıktığı 3 maçta da rakipleri ile berabere kaldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz hafta sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı.

ANADOLU BALIKESİR’E ELENMİŞTİ

Anadolu Selçukspor geçtiğimiz sezon Türkiye Kupasında Balıkesirspor’a evinde 2-0 yenilerek elenmişti. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda Derince Belediyespor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek bir üst tura çıkmış ve yapılan kura çekimi sonrası Balıkesirspor ile eşleşmişti. Anadolu Selçukspor sahasında oynadığı maçta rakibine 2-0 yenilerek Türkiye kupasına veda etmişti. Bi önceki sezonda ise sahasında Pendikspor’a 2-1yenilerek kupaya yine veda etmişti.

KUPADA BUGÜNÜN PROGRAMI

Kupada bugün oynanacak maçların programı şu şekilde :14:30    (Tekirdağ Namık Kemal) Tekirdağspor-Çaykur Rizespor A.Ş., 14:30(Akçaabat FatihSebat Proje) Trabzon Akçaabat-Denizlispor, 15:00 (Dr.Turhan Kılıççıoğlu)Çorum Belediyespor-Manisaspor,15:00     Bayrampaşa-Adanaspor A.Ş.    , 16:00    (Diyarbakır Atatürk)Yeni Diyarbakır A.Ş-Samsunspor,18:00    (Yeni Buca Stadı)Bucaspor-Batman Petrol Spor A.Ş., 18:00 (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)    Kayserispor-Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor, 18:00(Yenikent Asaş)Osmanlıspor Futbol Kulübü    -Kırıkhanspor
19:00    (İzmir Atatürk)    Göztepe A.Ş.-Bursa Nilüferspor A.Ş., 20:30 (Tarsus İlçe)Tarsus İdman Yurdu-Eskişehirspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.