Anadolu Selçuk  Konyaspor’u bekliyor

Anadolu Selçuk Konyaspor’u bekliyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor transferde Torku Konyaspor’dan gelecek oyuncular bekleniyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor transferde Torku Konyaspor’dan gelecek oyuncular bekleniyor. Konyaspor ile 3 yıllık anlaşma imzalayan Volkan Fındıklı’nın tekrar takıma kiralık olarak geleceği konuşuluyor.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte transfer çalışmaları da  sürerken Anadolu ekibi gözünü Torku Konyaspor’dan gelecek oyunculara çevirdi.

4-5 OYUNCU BEKLENİYOR

Torku Konyaspor’un pilot takımı görevi yapan Anadolu Selçukspor yeni sezonda Torku Konyaspor’da forma bulması zor oyuncuların kendi kadrolarına dahil olmasını bekliyor. Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı kulüpte kiralık olarak forma giyen Vedat Bora ve Abdullah Çoban’ın tekrar Anadolu Selçukluspor’a dönmesi beklenirken bu oyuncularla birlikte sakatlıklardan dolayı bir türlü yüzü gülmeyen ve yeniden bir çıkış yakalamak isteyen Ali Dere’nin de yeşil-beyazlı camia dahil olacağı konuşuluyor. Bu üç oyuncu ile birlikte 1-2 oyuncunun daha Hollanda kampı sonunda Anadolu Selçukluspor’a gönderilmesi bekleniyor.

VOLKAN VE GÖKAYGERİ DÖNEBİLİR  

Geçtiğimiz sezonlarda gösterdiği performansla bu sezonun başında Torku Konyaspor’a 3 yıllık imza atan Volkan Fındıklı’nın kiralık olarak tekrar Anadolu Selçukspor’a dönmesi bekleniyor. Torku Konyaspor’la birlikte Hollanda kampında olan genç oyuncu Selim, Vukoviç ve Kokalavic  üçlüsü arasında kendine yer edinmeye çalışırken eğer yabancı oyunculardan birisinin gitmemesi halinde Volkan bu mevkide kendisine yer bulamayacak gibi görünüyor. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da genç oyuncuya oynanan 3 hazırlık maçından sadece Qabala maçının son 20 dakikasında görev verdi. Volkan takımda düşünülmemesi halinde tekrar Anadolu Selçuk’a kiralık olarak geri dönecek.  Gökay Işıtan da Torku Konyaspor ile sözleşme imzalayan oyuncular arasında. Ancak Gökay’ın da Anadolu’ya tekrar kiralanmasına kesin gözüyle bakılıyor  Geçtiğimiz sezonlarda da kaleci Sabri Fener de Volkan gibi Torku Konyaspor’a transfer olmuştu. Ancak genç kaleci forma şansı bulamadığı için tekrar Anadolu Selçukspor’a döndü.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.