Anadolu Selçuk evinde  kazanıyor

Anadolu Selçuk evinde  kazanıyor

Anadolu Selçukspor 28 haftası geride kalan ligde en fazla puanı evinde toplarken en farklı galibiyetini ise 4-0’lık skorla Kahramanmaraşspor’a karşı aldı.

 

Yeşil-beyazlı ekip  iç sahada en farklı yenilgisini ise Amed karşısında 3-0’lık skorla aldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  geride kalan 28 haftada en fazla puanı sahasında oynadığı karşılaşmalarda topladı. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı  14 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alırken kalan 5 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Bu maçlarda 23 puan toplayan Anadolu Selçukspor rakiplerine 16 gol atarken kendi kalesinde ise 13 gol gördü.

EN FARKLI GALİBİYET  MARAŞ KARŞISINDA

Bu sezon evinde 14 maça çıkan Anadolu Selçukspor sezonun iç sahadaki en farklı galibiyetini ligin ilk maçında Kahramanmaraşspor’a karşı aldı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla lige moralli başladı. Anadolu Selçukspor sonraki farklı galibiyetini ise sezonun 4.hafta maçında Nazilli Belediyespor’a karşı  3-1’lik skorla alırken  geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük ile oynanan maçta da muhteşem bir geri dönüşle rakibin 3-2 yenerek evinde 3. en gollü galibiyetini almış oldu.

EN FARKLI YENİLGİ AMED’DEN

Bu sezon oynadığı iç saha maçlarında en fazla puan toplayan Anadolu Selçukspor  sahasında en farklı yenilgiyi ise sezonun 19.haftasında oynanan Amed Sportif Faaliyetler maçında aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmada rakibine 3-0 gibi net bir skorla mağlup olarak evinde ilk farklı yenilgisini de almış oldu.

DEPLASMANDA  VASATI AŞAMADI

Anadolu Selçukspor iç sahada oynadığı maçlarda iyi performans gösterirken dış sahada ise vasat bir performans ortaya koydu. Yeşil-beyazlı ekip  dış sahada oynadığı 14 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik 7 yenilgi aldı. Bu maçlarda 10 gol atan Anadolu Selçukspor kalesinde ise 19 gol gördü.

EN FARKLI YENİLGİ İSTANBUL DEPLASMANINDA

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor geride kalan 28 haftada en farklı deplasman yenilgisini İstanbulspor karşısında aldı. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 5-0 gibi farklı bir skorla yenildi.

DEPLASMANDA 3 GOL ATAMADI 

Anadolu Selçukspor deplasmanda oynadığı  14 maçta 4 galibiyet alırken bu galibiyetlerde 2’den fazla gol atamadı.  Yeşil-beyazlı ekip  deplasmanda Karagümrükspor’u 1-0, Ofspor’u 1-0, Hacettepe ve Fethiyespor’u ise 2-0’lık skorlarla yendi.  

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.