Anadolu Selçuk Buca'ya bileniyor

Anadolu Selçuk Buca'ya bileniyor

Anadolu Selçukspor pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Yavru Kartal rakibini yenerek üst sıralara tırmanışını sürdürmek istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 29.hafta maçında Bucaspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde, teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen çalışma koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, futbolcular saha içine kurulan parkurda topla ve topsuz koşu çalışması yaptı. Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular top tekniğine dayalı teknik bir çalışma ve ayak tenisi ile antrenmanı tamamlandı. Teknik direktör Alper Avcı üst sıralara tırmanmanın yolunun Bucaspor galibiyetinden geçtiğini belirterek sahadan mutlaka 3 puan ile ayrılmaları gerektiğini belirtti.  Antremanı Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Erkan Genç ve yönetim kurulu üyeleride takip etti.

FOTO: 230 - 240

ANADOLU'DA 2 EKSİK

Pazar günü deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor'da Ragıp Başdağ ile Seddar Karaman'ın sakatlıkları devam ediyor. İki oyuncu takımdan ayrı olarak çalıştı. Seddar Karaman'ın 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı söylenirken Ragıp Başdağ'ın ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

YÖNETİMDEN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Stadyumu’nda Konya Anadolu Selçukspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanan karşılaşmayla ilgili Anadolu Selçukspor yönetim kurulu tarafından bir açıklama yayınlandı. Açıklamada şu sözlere yer verildi: "Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü oynanan karşılaşmada hem takımımıza hem de Fatih Karagümrük kulübüne verilen hatalı hakem kararları mevcuttur. Camiamızın daha öncede karşılaştığı buna benzer hakem hatalarını art niyetli olarak görmüyoruz. Hem söz konusu görüntülerdeki talihsiz pozisyonun yaşanmaması hem de hakemlerimizin saha içindeki konforunu artırma adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen 2. Futbol Zirvesinde Kulüpler Birliği başkanı Göksel Gümüşdağ'ın dile getirdiği çizgi teknolojisinin ülke futbolu için faydalı olacağını düşünüyoruz. Hakemlerimizin saha içinde daha sağlıklı kararlar vermesi için yapılacak bu yatırımlar futbolu daha da güzelleştirecektir. Konya futbol camiası olarak federasyonumuzun sözknusu maç ile ilgili vereceği her türlü karara saygı duyacağımızın spor kamuoyunca bilinmesini istiyoruz."

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.