Anadolu Selçuk 75'de teslim:3-0

Anadolu Selçuk 75'de teslim:3-0

İkinci Lig Beyaz Grup’ta üst sıralara çıkmak için mücadele eden ve ligde kalma hesapları yapan Anadolu Selçukspor 27. hafta maçında dün Pendikspor ile deplasmanda karşılaştı ve İstanbul temsilcisine 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

İkinci Lig Beyaz Grup’ta üst sıralara çıkmak için mücadele eden ve ligde kalma hesapları yapan Anadolu Selçukspor 27. hafta maçında dün Pendikspor ile deplasmanda karşılaştı ve İstanbul temsilcisine 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Pendik ilçe Stadyumunda oynanan ve ev sahibi takım taraftarının ilgi gösterdiği maçta iki takımda etkili bir futbol sergiledi. İlk yarısı golsüz sona eren maçta 70. dakikaya kadar rakibiyle başa baş mücadele eden Anadolu Selçukspor, 70’den sonra oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Maçın 75. dakikasında Abdullah’ın rakibine ceza sahası içerisindeki sert müdahalesi penaltıyla cezalandırılırken atışı kullanan Yaser Yıldız topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi: 1-0. Golden sonra beraberlik için yüklenen ve savunmada açıklar veren temsilcimiz 78. dakikada İlhan’ın attığı golle 2 farklı geriye düştü: 2-0. Maçın 82. dakikasında ev sahibi takımdan Hasan kırmızı kartla oyundan atılırken, oyundan tamamen düşen Anadolu Selçukspor 86. dakikada Yaser’in golüne mani olamadı ve sahadan 3-0 yenilgiyle ayrıldı.

STAT: Pendik

HAKEMLER: Caner Ak, Murat Temel, Fatih Karatağ

PENDİKSPOR: Mehmet Cinpir, Hakan, Fahri Tatan, Ali Kemal, Tevfik (Dk. 85 Emre), Yaser, Osman, Salih, İlhan, Uğur (Dk. 79 Hasan Hakan), Berat (Dk. 90 İskender)

A.SELÇUKSPOR: Ahmet Sabri, Mehmet Abdullah, İsmail (Dk. 75 Tufan), Halil İbrahim, Serhat (Dk. 69 Serdar), Mustafa (Dk. 46 Onur Uğlu), Yunus Emre, Ahmet Önay, Aykut, Fatih, Can Demir

GOLLER: Dk. 75 (p) ve Dk. 86 Yaser, Dk. 78 İlhan (Pendikspor)

KIRMIZI KART: Dk. 82 Hasan Hakan (Pendikspor)

SARI KARTLAR: Dk. 21 Fahri Tatan, Dk. 24 Berat, Dk. 54 Salih (Pendikspor), Dk. 39 Mustafa, Dk. 85 Aykut (Konya Anadolu Selçukspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.