Anadolu ‘Şamar’ yedi: 5-0

Anadolu ‘Şamar’ yedi: 5-0

Anadolu Selçukspor sezonun 5. hafta maçında deplasmanda İstanbulspor’a 5-0 gibi farklı bir skorla yenildi. Yeşil-beyazlı ekip ligdeki ilk farklı galibiyetini alırken Özkan Taştemur kırmızı kart gördü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 5.hafta maçında deplasmanda İstanbulspor’a konuk oldu. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 5-0 gibi çok farklı bir skorla yenilerek haftayı puansız kapattı. Anadolu Selçukspor'da Özkan Teştemur ise 67. Dakikada gördüğü ikinci sarı kart ve ardından gelen kırmızı kartla oyun dışında kaldı. bu dakikaya kadar 1-0 geride olan yeşil-beyazlı ekip 10 kişi kalmasının ardından kalesinde 4 gol birden gördü.  Ev sahibi İstanbulspor’un gollerini 60, 77 ve 80.dakikalarda Şaban Genişyürek, 87.dakikada Aziz Ceylan, 89.dakikada Yunus Emre Yalçın'ın attı. Anadolu Selçukspor bu sonuçla ligdeki ikinci yenilgisini alarak 7 puanda kaldı. İstanbulspor ise puanını 10'a çıkardı.

EN FARKLI YENİLGİ

Bu sezon ligde 5 karşılaşma oynayan Anadolu Selçukspor en farklı yenilgisini İstanbulspor deplasmanından aldı. Yeşil-beyazlı ekip bundan önce oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik bir yenilgi almıştı. Anadolu Selçukspor tek yenilgisini Erzurumspor karşısında alırken rakibine 2-0 yenilmişti.  Kazandığı maçlarda bol gol atan yeşil-beyazlı ekip  Kahramanmaraşspor’a  4 Nazilli Belediyespor’a ise 3 gol atmayı başarmıştı. Anadolu Selçukspor deplasmanda İstanbulspor’a 5-0 yenilerek  bu sezon 2. Yenilgisini çok farklı şekilde almış oldu.

TANIDIK BİR İSİM GOL ATTI

Geçtiğimiz sezonlarda Anadolu Selçukspor’da kiralik olarak forma giyen Atiker Konyasporlu oyuncu Yunus Emre Yalçın eski takımına karşı gol atma başarısı gösterdi. Yalçın 89. Dakikada skoru belirleyen son golü kaydetti .

STAT: Bahçelievler İl Özel İdare

HAKEMLER: Yiğit Arslan, Mehmet Öztan, Halil İbrahim Atabay

İSTANBULSPOR: Ersel, Oğuzhan, Yalçın, Onur Kolay (Dk. 75 İbrahim Halil), Onur Ergün, Orhan, Mehmet, Kubilay, Muhsin (Dk. 85 Yunus), Zafer, Şaban (Dk. 80 Aziz)

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Mücahit, Özkan, Ragıp, Seddar (Dk. 70 Ahmet), Oğuz (Dk. 54 Gökhan), Burak, Berat, Volkan, Ali, Maksut, Süleyman (Dk. 64 Abdulkadir)

GOLLER: Dk. 60, 78 ve 79 (penaltıdan) Şaban, Dk. 88 Mehmet, Dk. 89 Yunus (İstanbulspor)

KIRMIZI KART: Dk. 67 Özkan (Konya Anadolu Selçukspor)

SARI KARTLAR: Dk. 20 Yalçın (İstanbulspor), Dk. 27 Berat, Dk. 44 Burak (Konya Anadolu Selçukspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.