Anadolu moralli

Anadolu moralli

Anadolu Selçukspor son haftalarda yakaladığı çıkışla birlikte moral buldu. Gerdi kalan haftada Nazilli deplasmanından 1 puanla dönen yeşil-beyazlı ekip te alınan puanın sevinci yaşanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da moraller yerine gelmeye başladı. lige kötü bir başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekip son 3 haftada aldığı bir galibiyet 2 beraberlikle birlikte rahat bir nefes aldı. Anadolu Selçukspor hafta sonu sahasında  yenilgisiz Hacettepe’yi konuk edecek.

ALINAN BİR PUAN DEĞERLİ  

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur Nazilli deplasmanından alınan 1 puanın önemli olduğunu ifade etti.  Maçın seyircisiz oynanmasına rağmen Nazilli deplasmanın zor olduğunun altını çizen Baysangur, “Nazilli Belediyespor gibi bir takımdan deplasmanda aldığımız 1 puan önemli ama özellikle ilk yarıda çok iyi oynayıp, galibiyeti getirecek gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Hedefimiz puan almaktı ve neticesinde 1 puan aldık.

ALINAN PUANLAR MORAL VE ÖZGÜVEN KAZANDIRIYOR  

 Abdurrahman Baysangur, son haftalarda alınan galibiyet ve beraberliklerin takıma olumlu yansıdığını ifade ederek,  “İlk haftalarda kaybettiğimiz puanları artık telafi etmeye başladık. Gün geçtikçe ekip olarak daha da iyi oluyoruz” diye konuştu.

ÇIKIŞINI DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 5 maçta 5 puan topladı. Geride kalan sezonda 5 maçta 0 çeken Yeşil-beyazlı ekip bu sezon 5 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alarak 5 puan topladı. Anadolu Selçukspor Hacettepe karşısında  kazanarak bu çıkışını devam ettirmek istiyor.   Sezonun 4. Hafta maçında sahasında Bandırmaspor’u 2-1’le geçerek ligdeki ilk galibiyetini alan Anadolu Selçukspor deplasmanda da 3 puan siftahını Nazilli Belediyespor karşısında yapmak istiyordu. Deplasmanda ilk puanının 2-2’lik skorla Orduspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip Nazilli karşısında da 0-0’lık skorla bir puana razı oldu. Anadolu Selçukspor oynadığı 3 deplasman maçının ikisini beraberlikle tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip bir deplasman maçında ise sahadan puansız ayrıldı. Evinde ise 2 karşılaşma oynayan Anadolu Selçukspor Fethiyespor’a 1-0 yenilirken Bandırmaspor’u 2-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini de evinde aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.