Anadolu maçlarını Selçuk Üniversitesi’nde oynayacak

Anadolu maçlarını Selçuk Üniversitesi’nde oynayacak

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor yeni sezonda kullanacağı Stadyum için Selçuk Üniversitesi ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Yeni sezonda Konya Atatürk Stadyumunun kullanılamayacak olması nedeniyle Selçuk Üniversitesi ile işbirliğine giden  yeşil-beyazlı  ekip önümüzdeki sezon iç saha maçlarını Selçuk Üniversitesi Stadyumunda oynamasa konusunda protokol imzaladı.

Kulüp Başkanı Mehmet Güney ile Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin arasında imzalanan protokole göre Selçuk Üniversitesi Stadyumunda eksikleri giderilecek.

Selçuk üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hayrullah Sofuoğlu ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı, Atiker Konyaspor Yönetim Kurul Üyesi ve Konya Anadolu Selçukspor’un Basın Sözcüsü Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan’ın da hazır bulunduğu görüşmede yeni sezon öncesinde TFF kriterlerine göre eksikleri giderilmesi ve Selçuk Üniversitesi Stadyumunun maç oynanabilecek duruma getirilmesi kararlaştırıldı.

Yapılan anlaşma ile birlikte Konya Anadolu Seçukspor  2017-2018 futbol sezonu  iç saha maçlarını Selçuk Üniversitesi  Stadyumunda oynayacak .

İmzalanan protokolün ardından kampüs içerisinde yer alan stadyumda eksikler belirlenecek ve yaz dönemi boyunca bu eksikler giderilecek. Yaklaşık 2,5 aylık çalışmanın ardından hem saha, hem de tribünler TFF kriterlerine göre hazırlanacak.  Bu noktada Konyaspor ve Anadolu Selçukspor'da yöneticilik de yapan Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Hakan Salim Çağlayan konuyu yakından takip edecek.  Spor Toto 2.Lig'de sezonun ilk hafta maçları 26-27 Ağustos 2017 tarihinde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.