Anadolu liderin  peşinde

Anadolu liderin peşinde

Konya Anadolu Selçukluspor’da Giresunspor maçı hazırlıkları başladı. Yeşil beyazlılar lidere konuk olduğu haftada deplasmandan puanla dönerek ligde kalma yarışını tamamlamak istiyor

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Giresunspor maçı hazırlıkları teknik heyet tarafından verilen izin ardından dün başladı. Milli Takım kampında bulunana Vedat Bora dışında tüm oyuncuların katıldığı çalışma yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika sürdü.

“KONSANTRASYON HATASI”

Yeşil beyazlıların deneyimli isimlerinden Muhammet Yürükuslu, Kartalspor maçında en az 1 puan için sahada olduklarını ancak son dakikada gelen golün kendilerini üzdüğünü ifade etti. Muhammet, “Hafta boyunca Kartalspor maçından galip ayrılmak için ciddi bir çalışma içerisindeydik. Özellikle ikinci yarıda kazanma adına ciddi pozisyonlar bulduk. Ancak bunlardan yararlanamadık. Uzatma dakikalarında gelen gol ile ise sahadan mağlup ayrılmak zoruna kaldık. Bir anlık konsantrasyon eksikliği 3 puana mal oldu. Böyle olmasını istemezdik. Ancak artık o maç geride kaldı. Sıralamadaki bu yere takımı getiren bizler, hedefe ulaşma noktasında da elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“GEREKENİ YAPACAĞIZ”

Bu hafta oynayacakları Giresunspor maçıyla da alakalı konuşan Muhammet, “Bu hafta zorlu bir karşılaşma daha bizi bekliyor. Lidere konuk olacağız deplasmanda. Maç tartışmasız zorlu olacak ancak biz artık gereken puanları alıp ligi matematiksel olarak da noktalamak istiyoruz. Bunun mücadelesi içerisinde olacağız. Umarım bunu da deplasmanda başaracağız. Hafta boyunca bu düsturda çalışmalarımız devam edecek ve istediğimizi alarak deplasmandan döneceğiz.” şeklinde konuştu.

“O DOSYA KAPANDI”

Potada ki yarışın büyük oranda dışında kaldıklarını belirten Muhammet, kalan haftalarla alakalı olarak ise şunları dile getirdi, “Az önce de dediğim gibi, biz bu işi bu hafta noktalamak istiyoruz. Matematiksel olarak belki bir hafta daha sarkabilir ama bu hafta alınacak sonuç önemli. Pota da rakiplerin kalan haftalarda kendi aralarında maçları var. Bunlar bizim için avantaj. Ben artık düşme-kalma konusunun büyük oranda kapandığı kanısındayım. Çok daha iyi yerlerde olmak isterdik ama olmadı. Camiamızdan  bunun için özür dilerim.”

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.