Anadolu lidere bileniyor

Anadolu lidere bileniyor

Anadolu Selçukluspor’da deplasmanda oynayacağı liderGiresunspor maçının hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü İlker Erdem mücadelelerini son dakikaya kadar sürdüreceklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Anadolu Selçukluspor sezonun 32.hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı lider Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı. Ligin bitimine sayılı haftalar kala kümede kalma adına matematiksel olarak da rahatlamak isteyen yeşil-beyazlı ekipGiresunspor karşısında sürpriz yaparak galip gelmek istiyor Şampiyonluk kovalayan bir başka takım olan Hatayspor deplasmanından bir puan koparan Anadolu Selçukluspor aynı başarıyı bu kez Giresun’da göstermenin planlarını yapıyor.

Teknik Direktör İlker Erdem, “Bu iş matematiksel bitmediği sürece ki bu ligde diğer takımlar iyi takımlar. Onun için 3 haftayı alabileceğimiz en iyi puanlarla kapatıp bu ligde kalmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Şu anda avantajlıyız.Avantajımızı korumaya çalışacağız. Kartalspor karşısında kazansak çok güzel bir avantaj elde edecektik. Kaybettik, avantajımızdan yani kendimizden yedik. 3 haftayı da en güzel şekilde değerlendirip, bu takımı ligde tutabilmek için her şeyi yapacağız” ifadesini kullandı.Anadolu Selçukluspor kümede kalma adına 3 zorlu maç oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu hafta deplasmanda lider Giresunspor’a konuk olacak. Temsilcimiz bu maçın ardından sahasında Sarıyer’i konuk edecek.  Yeşil-beyazlı ekip sezonu ise Gümüşhanespor deplasmanında tamamlayacak.  Anadolu Selçukluspor bu maçlardan en az 4 puan alması halinde kümede kalmayı başaracak. Yeşil-beyazlı ekip bu puanları alırken rakiplerin alacağı puanlarda Anadolu Selçukluspor’un kümede kalması adına büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.