Anadolu kalan maçlarını kazanmak istiyor

Anadolu kalan maçlarını kazanmak istiyor

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, Play-Off şanslarının çok az olduğunu ancak kalan maçlarda da aynı ciddiyetle oynayacaklarını söyledi

Sezonun tamamlanmasına üç hafta kaldığını ve üç zorlu karşılaşma oynayacaklarını kaydeden teknik direktör Alper Avcı, “Özellikle ilk oynayacağımız Karşıyaka maçı hem rakibimiz açısından hem de bizim için farklı zorluklar barındırıyor. Matematiksel olarak belki iddiamız devam etse de olaylara gerçekçi yaklaşmakta fayda var. Prensiplerimiz gereği biz bu şekilde düşünüyoruz. Play-Off oynama ihtimalimizin çok düşük bir ihtimal olduğunu farkındayız. O yüzden hem küme düşmesi kesinleşmiş Karşıyaka’ya karşı motivasyon sağlama anlamında, hem de ligdeki pozisyonumuz itibariyle kendi oyuncularımızı motive etme anlamında zor olabilecek bir pozisyondayız. Futbolcularımız ile bunu konuştuk, kalan üç haftada ligi bitirebildiğimiz en iyi noktada bitirmek istiyoruz. Çünkü baktığın zaman ligi 6.sırada bitirip biz bunu başardık diyebilmek var. Bir de ligi 9. ya da 10. sırada bitirmek var. Biz aynı ciddiyeti kalan maçlarımıza çıkarak, aynı ciddiyetle devam etmek istiyoruz. Bu anlamda Karşıyaka maçına da bu atmosferde hazırlanacağız” dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 32. hafta karşılaşmasında iç sahada Karşıyaka ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Anadolu Selçukspor'da iki günlük izinin ardından yapılan antrenmanla Karşıyaka maçı hazırlıkları  başladı.  Tatlıcak Tesislerinde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra futbolcuları üç gruba ayıran teknik direktör Alper Avcı yarı sahada taktik bir çalışma yaptırdı. Futbolcular antrenmanı oynadıkları ayak tenisi ile tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.