Anadolu ilk kez seri yakaladı

Anadolu ilk kez seri yakaladı

Anadolu Selçukspor bu sezon art arda 6 maç yenilmeyerek ilk kez böyle bir seri yakaladı. Yeşil-beyazlı ekip bu 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik alarak Play-Off’u tekrar dillendirmeye başladı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  bu sezon  ilk kez art arda 6 karşılaşmada yenilmedi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 3 galibiyet 3 beraberlik alarak müthiş bir performans ortaya koydu.

AVCI HİÇ KAYBETMEDİ

Anadolu Selçukspor’da  teknik direktörlüğe Alper Avcı’nın getirilmesinin ardından yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlı ekip, genç çalıştırıcı ile çıktığı 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik alarak 12 puan topladı. Anadolu söz konusu dönemde Zonguldak Kömürspor, Fethiyespor ve Fatih Karagümrük’ü yenerken  Büyükçekmece Tepecikspor, Anadolu Üsküdar ve Keçiörengücü maçlarından ise beraberlikle ayrıldı.

YOĞUN MAÇ TRAFİĞİNDEN 2 GALİBİYET ÇIKARDI

Konya Anadolu Selçukspor, fikstür olarak yoğun bir dönemden geçerken bir haftada 3 karşılaşma oynadı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan birinde rakibiyle berabere kalırken diğer ikisini ise kazandı.

Sahasında Keçiörengücü ile karşılaşan Anadolu Selçukspor rakibi ile berabere kalırken deplasmanda Fethiyespor’u ise 2-0 lık skorla geçerek yenilmezlik serisini devam ettirdi.   Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından ligin 28.haftasında 19 Mart Pazar günü sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaştı ve bu maçı da 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 kazanarak seriyi 6 mça çıkardı ve 8. Sıraya yükseldi.

EREN UMUTLU KONUŞTU

Anadolu Selçukspor’a devre arasında katılan ve son iki karşılaşmada golleriyle skora katkı sağlayan Eren Açıkgöz 3-2 galip tamamladıkları Fatih Karagümrükspor karşılaşmasını değerlendirdi. Eren: “Çok şükür iyi başlayamadığımız müsabakayı galip bitirdik. Yine geçtiğimiz hafta oynadığımız Fethiyespor spor maçının bir kopyasını yaşadık. İlk yarı beklemediğimiz gibi kötü oynadık, kötü bir skor ortaya çıktı. Ancak ikinci yarıdaki oyunumuzla maçı çevirmeyi başardık. Bundan sonra güzel bir süreç bizi bekliyor. Artık alt sıralarda işimiz kalmadı, elimizden geldiğince üst sıralara çıkıp Play-off  hattını yakalamaya çalışacağız. Bütün derdimiz bu. İki haftadır da gol attığım için ayrıca mutluyum. İnşallah oynar ve goller atmaya devam ederim.  Bu galibiyet bizi çok sevindirdi, inşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız Bucaspor maçına hazırlanacağız” dedi.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.