Anadolu gençleşti

Anadolu gençleşti

Bu sezon Torku Konyaspor’dan gelen futbolcular dışında 8 oyuncu transfer ettiklerini ve takımın yaş ortalamasının şu anda 22 olduğunu belirten Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Günbaş, ekonomik sorunlar olduğunu yineledi

Konya Anadolu Selçukspor’da gözler, Pazar günü deplasmanda oynanacak Ümraniyespor maçına çevrildi. 2. Ligde sezonun ilk maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda ekonomik sıkıntılara rağmen hazırlıklar 3 puan parolasıyla yapılıyor. Lige teknik sorumlu Zafer Turan yönetiminde hazırlanan Anadolu Selçukspor’da, Ümraniyespor maçı hazırlıklarının Konya bölümünü Cuma günü öğleden sonra yapılacak. Yeşil-beyazlılar İstanbul’a Cumartesi günü sabah uçakla gidecek ve takım Pazar günü yine uçakla dönecek. Ümraniyespor-Konya Anadolu Selçukspor maçı, Pazar günü Ümraniye sahasında oynanacak ve saat 17.00’de başlayacak.

Transfer döneminde kadrosunu Konya dışından 8 yeni futbolcuyla güçlendiren ve Konyaspor’dan da İbrahim, Abdullah, İsmail, kaleci Ahmet Sabri, Yunus Emre gibi futbolcuları kadrosuna katan Anadolu Selçukspor’da transferin bitmediği, yeni oyuncuların gelebileceği öğrenildi.

Takımın genel durumu, transfer ve lig konusunda görüşlerini aldığımız başkan Mehmet Günbaş, sıkıntılı bir dönemde bulunduklarını açıkladı.. Başkan Günbaş, iki sezon önce Torku Konyaspor’un kadrosunda yer alan ve geçen sezon PTT 1. ligde Karşıyaka’da oynayan gurbetçi futbolcu Atilla Yıldırım’ı transfer ederek santrfor eksikliğini gidereceklerini söyledi.

Bu sezon Torku Konyaspor’dan gelen futbolcular dışında 8 oyuncu transfer ettiklerini ve takımın yaş ortalamasının şu anda 22 olduğunu belirten Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Günbaş, en büyük sorunun yine ekonomik konular olduğunu yineledi.

Anadolu Birlik Holding ile 3 yıllık anlaşmaları bulunduğunu, kendilerine sözleşme gereği her yıl için 500 bin TL para verilmesi gerektiğini savunan Başkan Mehmet Günbaş, bu paranın ödenmediğini dile getirdi. Günbaş, bunun dışında şehir’den de destek göremediklerini belirterek ilgisizlikten yakındı.

Konya Anadolu Selçukspor’un takım olarak iyi bir konumda bulunduğunu ve hedeflerinin 1. lig olduğunu belirten Başkan Günbaş açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Anadolu Selçukspor olarak, ince kritik bir çizgideyiz. Destek yok. Takım olarak iyi bir konumdayız. Tesislerimiz çok iyi. Hedefimiz belli, PTT 1. lig. Ama gereken ekonomik desteği göremiyoruz. Aslında, bakıldığında 1. lige bir adımlık mesafedeyiz. Biraz destek olsa çıkmamız çok kolay olacak. Anadolu Selçukspor, Torku Konyaspor’a pilot takım amacıyla yola çıktı. Bu nedenle takımın 1. ligde yer alması daha doğru olacak. Bunu gerçekleştirmek içinde biraz destek bekliyoruz. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.