Anadolu galibiyetle noktalamak istiyor

Anadolu galibiyetle noktalamak istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin son maçında cumartesi günü evinde Kırklarelispor ile karşılaşacak.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin son maçında cumartesi günü evinde Kırklarelispor ile karşılaşacak. Ligde son 2 hafta kazanarak puanını 38’e çıkaran yeşil-beyazlı ekip sezona galibiyetle veda etmek istiyor. Maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz bugün yapacağı son çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek. Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Mehmet Yıldırım’ın son maçta yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

BU SEZON İLK KEZ GALİBİYET SERİSİ YAKALADI

Konya Anadolu Selçukspor bu sezon ilk kez bir galibiyet serisi yakaladı. Yeşil-beyazlı ekip ligin 33.haftasında deplasmanda karşılaştığı ve 3-0 kazandığı Ümraniyespor maçında bu sezon ilk kez üst üstte 2 galibiyet aldı. Geçtiğimiz hafta evinde Hatayspor’u 2-0 yenen yeşil-beyazlı ekip, 33.hafta maçında da  şampiyonluğunu garantileyerek PTT1. Lige yükselen Ümraniyespor’u 3-0 yenerek bu sezon ilk kez galibiyet serisi yakaladı. Anadolu Selçukspor 2015-2016 sezonuna yarın oynayacağı Kırklarelispor maçıyla nokta koyacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.