Anadolu evinde kazanmak istiyor

Anadolu evinde kazanmak istiyor

Anadolu Selçukspor 2. yarının ilk galibiyetini Bandırmaspor deplasmanında aldı. Yeşil-beyazlı ekip Pazar günü iç sahada oynayacağı Nazilli maçını da kazanarak evinde de ikinci yarının ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  Pazar günü iç sahada oynanacak Nazilli Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak iç sahada da bir çıkış yakalamanın hesapların yapıyor. Sezonun 2. Yarısında ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Bandırmaspor karşısında alan Anadolu Selçukspor  bu sezon 2. deplasman galibiyetini hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda  11 maça çıktı. Anadolu Selçukspor bu maçların 2’sini kazanırken 5 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip 4 maçta ise rakiplerine yenildi.  Ligde gol atma sıkıntısı yaşayan Anadolu Selçukspor deplasmanda rakiplerine sadece 7 gol attı ve kalesinde 12 gol gördü.

İÇ SAHADA DAHA İYİ

Anadolu Selçukspor sezon başından buyana iç sahada deplasmana oranla daha iyi performans sergiliyor. Yeşil-beyazlı ekip Pazar günü sahasında sezonun 11. maçına çıkacak. Anadolu Selçukspor  bugüne kadar evinde oynadığı 10 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 4 de yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip  bu maçlarda  8 gol atıp 9 gol yedi.  Nazilli Belediyespor ile Pazar günü evinde karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor rakibini yenerek 2. Yarıda ilk  iç saha galibiyetini almak istiyor.

RAKİPLE 3 PUAN FARKI VAR

Anadolu Selçukspor’un Pazar günü sahasında karşılaşacağı Nazilli Belediyespor’un 26 puanı  bulunuyor. Aydın temsilcisi bu puan ve 1 averajla 11. basamakta yer alıyor. Eksi 6 averaj ve 23 puanla 13. sırada bulunan Anadolu Selçukspor bu maçı kazanarak rakibini yakalamak istiyor.      

KALECİ EMRE AMELİYAT OLDU

Anadolu Selçukspor’un genç kalecisi Emre Yılmaz yaşadığı sakatlık sonrası  Konya Medicana Hastanesinde çapraz bağ ameliyatı oldu.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Pazar günü iç sahada Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukluspor’da  hazırlıklar sürüyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde öğleden sonra yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra salonda kuvvet ve ağırlık çalışması yapan oyuncular, teknik direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları gözetiminde sahada kurulan istasyonlarda dayanıklılık ve koordinasyon üzerine bir çalışma yaptı. Oyuncuların hırslı ve moralli olması teknik ekibi sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.