Anadolu evinde 'Hükümdar'

Anadolu evinde 'Hükümdar'

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ki temsilcimiz Anadolu Selçukspor evinde gösterdiği performansla rakiplerine gözdağı veriyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon evinde oynadığı 3 karşılaşmayı kazandı

Evinde fırtına gibi esen deplasmanda ise aradığını bulamayan temsilcimiz Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 5.hafta müsabakasında evinde Büyükçekmece Tepecikspor'u ağırlayacak.  Konya Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2.Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi.Geçtiğimiz hafta İstanbulspor'a 5-0 yenilerek ağır bir mağlubiyet alan Yavru Kartal, pazar günü evinde Tepecikspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor.

YAVRU KARTAL 9.SIRADA

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta temsilcimiz Anadolu Selçukspor bu sezon aldığı 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 9.sırada bulunuyor. Bu sezon Konya Atatürk Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyen Anadolu Selçukspor, sergilediği futbol ile gözdağı veriyor. Yavru Kartal bu sezon ligde evinde oynadığı 2 maçtan galibiyetle ayrıldı.

SADECE 1 GOL YEDİ

Sezonun açılış karşılaşmasında evinde Kahramanmaraşspor'u 4-0 yenen Anadolu Selçukspor, ligin 4.hafta müsabakasında ise evinde ağırladığı Nazilli Belediyespor'u 3-1 yendi. Nazilli Belediyespor maçında ilk devresini 1-0 geride kapattığı maçı 3-1 kazanması bilen Anadolu Selçukspor rakibine adeta futbol dersi verdi. Anadolu Selçukspor evinde oynadığı 2 maçta rakip ağlara 7 gol atarken kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 2.Tur karşılaşmasında evinde ağırladığı TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu'yu 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar rakibini kupanın dışına itmeyi başardı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.