Anadolu Ege Kupası'na katılacak

Anadolu Ege Kupası'na katılacak

Temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da kamp programı şekillendi. 28 Temmuz'da Isparta Davraz'da kampa girecek olan Anadolu Selçukspor, 11 Ağustos'da ise Afyon'da Ege Kupası'na katılacak

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a oyuncu hazırlamak olan temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da kamp programı şekillenirken transferde ise büyük yol katetti. Temsilcimiz şu ana kadar 3 kişiye kendilerini Anadolu Selçukspor'a bağlayan sözleşmeye imza attırırken eksik mevkiilere ise transfer çalışmalarını büyük titizlikle sürdürüyor.

EGE KUPASI'NA KATILACAK

Temsilcimiz  Anadolu Selçukspor, 25 Temmuz'a kadar Konya'da yeni sezona hazırlanacak. 24 Temmuz tarihinde Spor Toto 3.Lig takımlarından biriyle ya da Atiker Konyaspor U-21 takımı ile Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde hazırlık maçı yapacak. 25 Temmuz'da idman yapıp dağılacak olan Anadolu Selçukspor 28 Temmuz sabahı Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde toplanarak Isparta Davraz'a hareket edecek. 8 Ağustos tarihine kadar Isparta Davraz'da kampa girecek olan Anadolu Selçukspor, 2 gün iznin ardından 10 Ağustos'ta Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde toplanacak. Anadolu Selçukspor, 11 Ağustos tarihinde Afyon'a hareket edecek. Afyon'da Ege Kupası'na katılacak. 8-9 gün Afyon'da kalacak Anadolu Selçukspor 20 Ağustos'ta Konya'ya gelerek yeni sezonun hazırlıklarını sürdürecek.

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Teknik direktör Cenk Özcan'ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmaları sürdüren Anadolu Selçukspor yönetimi, stopere iki takviye, sol bek mevkiisine ise bir takviyede bulundu. Anadolu Selçukspor, Volkan Koçaloğlu ile birlikte Berat Çetinkaya'yı stoper mevkiine transfer ederken, sol bek mevkiine ise Muhammet Yürukuslu'yu transfer etti. Forvet mevkiine transfer yapmayı planlayan Anadolu Selçukspor yönetimi forvet oyuncusu Abdülkadir Kuzey ile dirsek temasında bulundu. İstanbulspor'da oynayan Abdülkadir Kuzey, geçtiğimiz sezon 30 maça çıktı ve 7 kez fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.