Anadolu bugün  İzmir yolcusu

Anadolu bugün İzmir yolcusu

Anadolu Selçukspor sezonun 11. Hafta maçında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor maçı için bugün İzmir’e gidecek. Yeşil-beyazlı ekip çıkışını bu maçta da sürdürmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta  Pazar günü deplasmanda Menemen Belediyespor karşılaşacak Konya Anadolu Selçukspor, hazırlıklarının Konya bölümünü tamamladı.
 
Kayacık tesislerinde Teknik sorumlu Abdurrahman Baysangur yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma koşuları ile başladı. Dar alanda yapılan pas çalışmansın ardından takım tam sahada taktik bir çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman açma –germe hareketleri ile sona erdi.
 Anadolu Selçukspor bugün karayolu ile İzmir’e giderek Anemon Çiğli Hotelde kampa girecek. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Ali Cemal Boztepe dışında eksiği bulunmuyor.
 
ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ 
Anadolu Selçukspor yardımcı antrenörü Hakan Ünal yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini ve Menemen deplasmanından da galibiyetle dönemki istediklerini söyledi.
 
Ünal, “ Pendikspor maçıyla başlayan bir çıkışımız var 4 maçta 7 puan topladık. Geride kalan haftada iyi futbol oynayamadık belki ama yenilmedik. Oyuncularımız artık özgüvenlerini kazandı. Artık kazanamama stresi ve baskısı yaşamadan sahada daha rahat futbol oynuyor. Buda oyuna olumlu katkılar yapıyor. Gerçekten kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Bu kadro ve takımdaşlık kesinlikle puan durumundaki yeri haketmiyor. Geçtiğimiz hafta rakiplerimizin kazanması ile birlikte tekrar geriye düştük. Bu nedenle Menemen Belediyespor maçı çıkışımızı devam ettirmemiz açısından çok önemli bir deplasman. İnşallah bu deplasmanda galip gelerek dönmek istiyoruz” diye konuştu.
 
FERHAT TÜRKOĞLU - merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.