Anadolu  bir puanla noktaladı

Anadolu bir puanla noktaladı

Anadolu Selçukspor sezonun son maçında deplasmanda 1461 Trabzon’a konuk oldu. Yeşil-beyazlı ekip 1-0 öne geçtiği karşılaşmanın uzatma dakikalarında gelen gole engel olmayınca sezona bir puanla veda etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 2014-2015 sezonunun  son maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşılaşan Anadolu Selçukspor  son dakikada yediği golle sahadan 1-1’lik beraberlik ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip Halil İbrahim Sönmez ile öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarında Mustafa Öztürk’ün golün engel olamadı ve sezonu 1 puanla noktaladı. Anadolu Selçukspor aldığı beraberlikle 2014-2015 sezonunu 45 puanla 9. sırada tamamladı.

STAT: Ahmet Suat Özyazıcı

HAKEMLER: Onur Salık, Selahattin Abacı, Şaban Nedirli

1461 TRABZON: Kurtuluş Yurt, Aytaç Ak, Recep Uğur Öztürk, Batuhan Artarslan, Abdülkadir Parmak (Dk. 79 Hasan Ahmet Sarı), Savaş Yılmaz, Yüksel Şişman, Okan Yıldız, Yaser Hacımustafaoğlu, Ali Han Tunçer (Dk. 70 Oğulcan Gökçe), Emre Aydın (Dk. 57 Mustafa Öztürk)

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Ömer Anıl Polat, Mahmut Güleç, Onur Uğlu, Ahmet Önay, İsmail Güven, Rıfat Erdem, Halil İbrahim Sönmez (Dk. 73 Mehmet Abdullah Çoban), Yılmaz Lüle, Yunus Emre Yalçın (Dk. 81 Ahmet Karaman), Aykut Uluç, Hacı Gürhan

Goller: Dk. 54 Halil İbrahim Sönmez (Konya Anadolu Selçukspor) Dk. 90+2 Mustafa Öztürk (1461 Trabzon)

YENİ MALATYASPOR PTT'DE

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor lig şampiyonu olarak PTT 1. Lig'in yeni takımı oldu. Cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, şampiyon oldu. Kent merkezinde kurulan LED ekranlardan maçı izleyen binlerce Malatyalı ise hakemin bitiş düdüğü ile birlikte şampiyonluğu kutlamaya başladı. Ellerinde sarı-kırmızı bayraklarla doyasıya eğlenen taraftarlar stada yürüyerek takımı almaya gitti. 7’den 70’e herkes sokaklarda Malatyaspor’un şampiyonluğunu kutlamaya başlarken, şampiyonluk kutlaması ise Yeni Belediye binası yanında olacak.

PLAY-OFF'LAR 7 MAYIS'TA

Spor Toto 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup'ta normal sezon sona erdi. Sıralamaya göre Play-Off eşleşmeleri belli oldu. Göztepe'nin şampiyon olarak tamamladığı Kırmızı Grupta; Sarıyer, Bandırmaspor, İnegölspor ve Hatayspor Play-off oynamaya hak kazandı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Gölbaşıspor A.Ş., Birlik Nakliyat Düzyurtspor ve Altay Spor Toto 3. Lig'e düştü. Kırmızı grupta Play- off İlk Maçlar - 7 Mayıs oynanacak.  Sarıyer-Bandırmaspor, İnegölspor-Hatayspor maçları oynanacak. İkinci maçlar ise 11 Mayıs'ta Bandırmaspor-Sarıyer ve Hatayspor-İnegölspor arasında oynanacak. Beyaz grupte ise  Yeni Malatyaspor'un şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükseldiği Beyaz Grup'ta Pendikspor, Ümraniyespor, 1461 Trabzon ve Menemen Belediyespor Play-off oynamaya hak kazandı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'tan Spor Toto 3. Lig'e düşen kulüpler ise Körfez İskenderunspor, Turgutluspor, Ofspor A.Ş. ve TKİ Tavşanlı Linyitspor oldu. Beyaz grupta  Play-off ilk maçları 7 mayıs'ta Menemen Belediyespor – Pendikspor ve 1461 Trabzon – Ümraniyespor arasında oynanacak. İkinci maçlar ise 11 Mayıs'ta Pendikspor - Menemen Belediyespor ve Ümraniyespor - 1461 Trabzon arasında oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.