Anadolu bileniyor

Anadolu bileniyor

Spor Toto 2.Lig'in 7.haftasında Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak olan Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta pazar günü deplasmanda  Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Akşam saatlerinde Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde bir araya gelen futbolcular haftanın  ilk çalışmasını Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirdi.

İKİ ANA BÖLÜMDE GERÇEKLEŞTİ

Tedavisine devam edilen Ufukhan Bayraktar ve U21 Milli takım kadrosunda bulunan Özkan Taştemur’un katılmadığı antrenman iki ana  bölümde gerçekleştirildi. Futbolcular saha etrafında kurulan oluşturulan parkurda koşu çalışmasının ardından topla yapılan pas çalışmaları ile antrenmanı tamamladı. Kalecilerimiz ise antrenörü Hakan Baygın yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştı.

 YÖNETİM TAKİP ETTİ

Takımın Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanı Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, Başkan Yardımcısı Mehmet Güney, Futbol Şube Sorumlusu Ali İslambay, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ay, Bünyamin Öztoprak ve Emin Gül, Sportif Direktör Mesut Erçetin, Kulüp Menajer Alim Öztaş’ta takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.