Anadolu  5’te 5 yaptı

Anadolu 5’te 5 yaptı

Anadolu Selçukspor geride kalan 5 haftada 5 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu yenilgisiz Hacettepe ile sahasında karşılaşacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 5 maçta 5 puan topladı. Geride kalan sezonda 5 maçta 0 çeken Yeşil-beyazlı ekip bu sezon 5 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alarak 5 puan topladı.  Sezonun 4. Hafta maçında sahasında Bandırmaspor’u 2-1’le geçerek ligdeki ilk galibiyetini alan Anadolu Selçukspor deplasmanda da 3 puan siftahını Nazilli Belediyespor karşısında yapmak istiyordu. Deplasmanda ilk puanının 2-2’lik skorla Orduspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip Nazilli karşısında da 0-0’lık skorla bir puana razı oldu. Anadolu Selçukspor oynadığı 3 deplasman maçının ikisini beraberlikle tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip bir deplasman maçında ise sahadan puansız ayrıldı. Evinde ise 2 karşılaşma oynayan Anadolu Selçukspor Fethiyespor’a 1-0 yenilirken Bandırmaspor’u 2-1 yenerek ligdeki ilk galibiyetini de evinde aldı.

YÖNETİM YALNIZ  BIRAKMADI

Hafta sonu deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşan Anadolu Selçukspor’da başkan Önder Sami Güven ve  yöneticiler takımı yalnız bırakmadı.  Yeşil-beyazlı ekibin 0-0 tamamlayarak 1 puan aldığı Nazilli Belediyespor maçında  kulüp başkanı  Önder Sami Güven, başkan yardımcısı Mustafa Olgun  ve futbol şube sorumlusu Mesut Erçetin  karşılaşmayı tribünden takip etti.

RAKİP HACETTEPE

Anadolu Selçukspor sezonun 6. hafta maçında sahasında Hacettepe’yi konuk edecek. henüz yenilgisi bulunmayan Hacettepe 5 maçta  3 galibiyet 2 beraberlik alarak 9 puan topladı. Ankara temsilcisi geride kalan haftada ise sahasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.