Anadolu 3 puan avında

Anadolu 3 puan avında

Anadolu Selçukspor bugün başkentte Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak.Yavru Kartal rakibini yenerek ligde çıkışa geçmek istiyor

Etimesgut Belediyespor ile Anadolu Selçukspor bugün karşı karşıya gelecek. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadında saat 14:30’da oynanacak müsabakayı Hasan Kaçar, Adem Şahan ve Abdulkadir Döner yapacaklar.  Müsabakanın 4.hakemi ise Yaşar Can Temizel. Anadolu Selçukspor rakibini yenerek çıkışa geçmek istiyor.

DÜN ANKARA’YA GİTTİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 8. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarını dün yaptığı antrenman ile tamamladı. Sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Etimesgut maçının hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar öğle yemeğinin ardından karayolu ile Ankara’ya gitti. Teknik direktör Tayfun Türkmen ve yardımcıları nezaretinde Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışma, koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken taktik çalışma ile tamamladı.

İLK KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Anadolu Selçukspor ile Etimesgut Belediyespor bugün tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecekler.  Ligde oynadığı son 6 maçta sadece 1 galibiyet elde eden Anadolu Selçukspor Etimesgut Belediyespor’u yenerek ligdeki kötü gidişata son vermek istiyor. Yavru Kartal alacağı galibiyetle çıkışa geçme amacında.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.