Anadolu 2-2 berabere kaldı

Anadolu 2-2 berabere kaldı

Anadolu Selçukspor Erzurum kampında Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimizi Anadolu Selçukspor’da Erzurum kampı devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip çalışmalarını 28 oyuncu ile sürdürüyor.  Anadolu Selçuksupor önceki gün Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip maçtan 2-2’lik beraberlik ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekibin gollerini Torku Konyaspor altyapısından kampa götürülen Muhammed Sürücü ve  3. Lig ekibi Manavgatspor’dan transfer edilen Oğuz Gürbulak kaydetti.  Anadolu Selçukspor maçta iki farklı kadroyla mücadele ederken denemeye aldığı oyunculara da şans verdi.

2 AĞUSTOSTA RAKİP KOCAELİ BİRLİK

Hazırlıklarını Erzurum kampında devam ettiren Anadolu Selçukspor 2 Ağustos’ta Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor ile karşı karşıya gelecek. Kocaeli Birlikspor’u  geçtiğimiz sezonlarda Torku Konyaspor’da Mesut Bakkal’ın yardımcılığını yaptığı İsmet Taşdemir çalıştırıyor.   

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Anadolu Selçukspor’da Erzurum kampında yeni sezon hazırlıkları devam ederken transfer komitesinde de mesai devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip  forvet sağ-sol bek ve santrafor mevkileri için görüşmelerini sürdürüyor. Görüşmelerin bir kaçının bugün sonuçlanarak resmiyete dökülmesi bekleniyor. Takımın iskeletini oluşturan yeşil-beyazlı ekip eksik mevkilere yapacağı transferlerin ardından transferi kapatacak.

KAMP 4 AĞUSTOSTA SONA ERECEK

Anadolu Selçukspor birinci etap kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdürüyor. Temsilcimiz birinci etap kamp çalışması boyunca kondisyon ağırlıklı çalışarak güç depoladı. Bu süreç içerisinde  bir çok oyuncuyu denemeye alan teknik ekip 4 Ağustos’ta sona erecek kampla birlikte denemeye alınan oyuncularla ilgili son kararı verecek.

İKİNCİ ETAP AFYON’DA

4 Ağustos’ta Erzurum kampını tamamlayacak olan Anadolu Selçukspor daha sonra Konya’ya dönecek. Yeşil-beyazlı ekip yapacağı 3 günlük izinin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Afyon’a gidecek. Anadolu Selçukspor’da yeni sezon kadrosunun Afyon kampında netleşmesi bekleniyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.