Anadolu ‘1’ puana razı oldu

Anadolu ‘1’ puana razı oldu

Anadolu Selçukspor deplasmanda oynadığı maçta Bucaspor ile golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu beraberlikle puanını 39’a çıkartırken yenilmezlik serisini de 7 maça çıkardı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 29. Hafta maçında  deplasmanda İzmir temsilcisi Bucaspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Anadolu Selçukspor aldığı bu beraberlikle puanını 39’a yükseltirken yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Karşılaşmaya iki ekipte kontrollü futbolla başladı. Anadolu Selçukspor Play-Off hedefi ile çıktığı maça rakip Bucaspor ise alt sıralarla bağını tamamen koparmak hedefi ile başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı sonunda iki ekipte devre arasına golsüz beraberlikle gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında da iki ekibin kontrollü futbolu devam edince maç 0-0 sona erdi.  Anadolu Selçukspor aldığı beraberlikle puanını 39’a çıkartırken rakip Bucaspor ise 36 puanla haftayı tamamladı.

ATEŞ HATTIYLA PUAN FARKI 10’A ÇIKTI

Anadolu Selçukspor son haftalardaki müthiş çıkışı ile alt sıralardan uzaklaşırken Bucaspor  deplasmanından aldığı 1 puanla ateş hattıyla arasındaki puan farkını 10’a çıkardı. Yeşil-beyazlı ekip Play-Off hattıyla olan 9 puanlık farkı ise son düdüğe kadar kovalayarak 34 hafta sonunda  Play-Off grubunun içinde yer almak istiyor.

SERİ DEVAM ETTİ

Anadolu Selçukspor ligde oynadığı son 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligde oynadığı son 7 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik alarak 13 puan toplamaya başardı. Yeşil-beyazlı ekip Alper Avcı ile çıktığı 7 maçı da kaybetmedi.

 İSTANBULSPOR FARKI AÇTI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta son haftalarda şampiyonluk yarışında da heyecan artıyor.  Lider İstanbulspor  Fethiyespor deplasmanında 2-1 kazanarak en yakın rakibi Amedsportif faaliyetler ile arasındaki farkı 5 puana çıkardı. Amedsportif ise deplasmanda Ofspor’u 3-0 yenerek haftayı  2.sırada tamamlarken Ofspor’un kümede kalma ümitlerini suya düşürdü.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.