ANADER'in kermesi açıldı

ANADER'in kermesi açıldı

ANADER'in kermesi Kayalıpark'ta açıldı.

Ribat Eğitim Vakfı'nın Hanımlar Birimi olarak görev yapan Anadolu Aile Derneği (ANADER) Kayalıpark'ta Kermes açtı.  RİBAT Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Abdullah Büyük Hoca'nın açılışını yaptığı kermes 18-30 Temmuz tarihleri arasında açık kalacak.  ANADER Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Kıvrak, konuşmasında ANADER'in yapmış olduğu faaliyetleri anlattı.

Hanımlara yönelik ülkemizdeki en sistemli sivil toplum çalışmasını Ribat bünyesindeki ANADER'in yaptığını ifade eden Fatma Kıvrak, "Eğitim faaliyetlerimiz, kurslarımız, iş geliştirme kurslarımız, meslek edindirme kurslarımız aralıksız devam etmektedir. Biz günümüzde Batı merkezli algılamanın dışına çıkarak İslami bir bakış açısıyla kadının onurunu, izzetini ve iffetini koruması, iyi bir aile, iyi bir fert, iyi bir anne olması için bu çalışmaları yürütüyoruz. Abdullah Büyük Hocamızın 1980'li yıllarda atmış olduğu tohumların bugün yeşermesi, neşvü nema bulmasıdır ANADER. Kermesimizden elde edeceğimiz gelirleri de işte bu çalışmalarda kullanacağız. Huzurlu ailelerin inşası için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan ilk günden yoğun ziyaretçi akınına uğrayan kermes açılışına Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, yönetim kurulu üyeleri Musa Gün, Hüseyin Bulut, İsmail Kayhan ve Seyit Duman'ın yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.