Amputede gol şov

Amputede gol şov

Ampute Futbol 1. Ligi 12. Hafta maçında temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute Takımı, Karadeniz temsilcisi Samsun Bedensel Engelliler'i ağırladı


Ampute Futbol 1. Lig’de namağlup olarak ilk sırada bulunan Konya Engelliler Gücü, Selçuklu Stadı’nda oynadığı maçta Samsun ekibi karşısında zorlanmadı. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz maçı 11-0 skorla farklı kazandı. Alınan 3 puanın ardından temsilcimiz 1. Lig’de ilk sıradaki yerini korudu. Yeşil-beyazlı ekip, önümüzdeki hafta bir başka Karadeniz ekibi Trabzon Ortahisar Ampute Futbol takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

Soydabircan: “Süper Lig’e bir adım daha yaklaştık”

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan, maç sonunda yaptığı açıklamada centilmence oynanan maç nedeniyle her iki takımı da tebrik etti. Rakipleri karşısında zorlanmadan güzel bir galibiyet aldıklarının altını çizen Soydabircan, alınan galibiyet sonucu Süper Lig’e bir adım daha yaklaştıklarını, kalan maçları da kazanarak hedefe ulaşacaklarını kaydetti.

Başkan Soydabircan, maçta takımlarını yalnız bırakmayan ve ailecek destek veren Konya’nın tanınmış futbolseverlerinden Erhan Kartbaba ve ailesine de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.