Amatörde ligler başladı

Amatörde ligler başladı

Konya amatör liglerde U-15 ve U-17 Ligi haftasonu oynanan karşılaşmalarla başladı.

NECDET ERBEN SEZONU İLAN EDİLDİ

18 takımın mücadele ettiği U-15 Ligi’nde Merhum Necdet Erben sezonu olarak ilan edilen 2018-2019 sezonu haftasonu oynanan karşılaşmalarla başladı. A,B ve C gruplarından oluşan ligde 18 takım yer aldı. A Grubu’nda Konya 1907 Spor, Kadıköyspor, Kasırgaspor, Akşehirspor, Akşehir Gençlikspor ve Ilgın Gençlerbirliği yer alırken  B Grubu’nda ise Meram Karakartallar, Yeşilyurtspor, Telekomspor, Çumra Belediyespor, Kasırgagücü ve Yıldırımspor yer aldı. C Grubu’nda ise; Tümosanspor, Selçuklu Belediyespor, Seydişehir Belediyespor, Selçuklu Diriliş, Beyşehir Gençlikspor ve Demirspor yer aldı.

Haftasonu oynanan karşılaşmalar sonucunda haftayı A Grubu’nda Konya 1907 Spor, B Grubu’nda Meram Karakartallar, C Grubu’nda ise Tümosanspor lider kapattı. Ligde alınan sonuçlar şöyle: “ A Grubu; Kasırgaspor 1-1 Kadıköyspor, Ilgın Gençlerbirliği 1-3 Konya 1907 Spor. B Grubu;  Çumra Belediyespor 1-2 Telekomspor, Kasırgagücü 1-2 Yeşilyurtspor, Meram Karakartallarspor  3-0 Yıldırımspor.”

23 TAKIM YER ALDI

3’lü grup şeklinde oynanan ve 23 takımın mücadele ettiği U-17 Ligi ise oynanan maçlarla başladı. A Grubu’nda 8 takım, B Grubu’nda 7 takım, C Grubu’nda ise 6 takım yer aldı. Haftasonu oynanan maçların ardından  A Grubu; Kadıköyspor, B Grubu; Meram Karakartallar,  C Grubu; Tümosanspor lider kapattı. B Grubu’nda Yeni Meramspor haftayı bay geçti.

KARAKARTALLAR MUHTEŞEM BAŞLADI

Öte yandan Meram Karakartallar U-15 ve U-17 Ligi’nde 2’de 2 yaparak liglere muhteşem başlangıç yaptı. Konya U17 Ligi’nde ilk maçında Meram Kara Kartallar, Karapınar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar deplasmanda oynadığı maçın başından itibaren oyuna ağırlığını koyarak mücadeleyi 4-1 kazandı.Konya Necdet Erben U15 Ligi'nde ise Meram Kara Kartallar ilk maçında Yıldırımspor ile karşılaştı. Meram Kara Kartallar, Yıldırımspor karşısında maça iyi başlamasına rağmen maçın ilk yarısında gol bulamadı. İkinci yarıya aynı hızla başlayan siyah-beyazlılar bulduğu üç golle mücadeleyi 3-0 kazandı. Haftayı Telekomspor ve Yeşilyurtspor ile birlikte 3 puanla kapatan Meram Kara Kartallar, ilk hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.