Amasya Polisinden İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Amasya Polisinden İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik şubesi, 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı' (ÇOGEP) kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.İçerisinde...

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik şubesi, 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı' (ÇOGEP) kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.

İçerisinde defter, kalem çeşitleri, kalem tıraş, silgi, resim malzemeleri bulunan çantalar özenle hazırlanarak öğrencilere teslim edildi.

Amasya il merkezinde bulunan 26 okulda öğrenim gören ilk ve ortaokul öğrencileri arasından belirlenen 200 öğrenciye 2014-2015 eğitim öğretim yılı için yardım yaptıklarını belirten yetkililer, ilerleyen haftalarda 40 öğrenciye Çanakkale gezisi, 20 öğrenciye Kapadokya gezisi, 20 öğrenciye Ankara Anıtkabir ziyareti, 500 öğrenciye sinema gösterimi etkinliği ve 300 öğrenciye ise TEOG sınavına yönelik doküman desteği sağlayacaklarını belirtti.

Emniyet müdürlüğü yetkilileri, il ve ilçelerde bulunan öğrencilere ve ailelerine yönelik 'siber güvenlik bilinçli toplum', 'trafik eğitimi', 'çocukların zararlı alışkanlıklardan korunması', 'madde bağımlılığı ve korunma yolları', 'gençlik ve güvenli gelecek', 'aile içi iletişim ve sınav kaygısı' konularında güvenlik odaklı eğitim verilmesi planladıklarını söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.