Amacımız Konya futboluna hizmet

Amacımız Konya futboluna hizmet

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nin yeni başkanı İsmet Karababa ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazetemiz Spor Yazı işleri Müdürü Recep Çınar’ı ziyaret etti.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nin yeni başkanı İsmet Karababa ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazetemiz Spor Yazı işleri Müdürü  Recep Çınar’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette konuşan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şube Başkanı İsmet Karababa amaçlarının Konya futboluna hizmet etmek olduğunu ifade etti. Karababa, konuşmasının başında kendilerini misafir eden gazetemiz  Spor Yazı İşleri Müdürü Recep Çınar’a teşekkür etti. İsmet Karababa “ Ben ve arkadaşlarım güzel hizmetler yapmak için göreve geldik. Amacımız Konya futboluna hizmet etmek  ve antrenör ailesi olarak futbolun ileriye gitmesinde üzerime düşeni yapmak. Ayrıca taban birliklerimizle yapılacak her türlü projeye destek vermeye birlikte hareket etmeye her zaman varız. Konya futbolunun gelişimi için taban birliklerimizle yapılacak her çalışmada her projede seve seve bulunmaya hazırız. Cümlelerimin en başında da söylediğimi gibi amacımız Konya futbolunun ilerlemesinde antrenör camiasının üzerine düşeni yapmak” dedi.

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Spor Yazı İşleri Müdürü Recep Çınar ise taban birliklerinin Konya sporunun gelişmesi için birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade etti. Çınar, “ Konya’da sadece futbolun değil tüm spor branşlarının gelişimi için spor taban birlikleri birlikte hareket etmelidir.  Birlik ve beraberlik içinde olunduğu zaman güçlü ve etkin olunur. Bunun için spor taban birliklerinin istişareli ve birlikte hareket etmesi gerekir” diye konuştu.

Recep Çınar konuşmasının ardından İsmet Karababa ve yönetimini kutlayarak başarı dileğinde bulundu.   

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.