"Amacım Konya’ya hizmet etmek"

"Amacım Konya’ya hizmet etmek"

24 Haziran seçimlerine kısa bir zaman kala, Gayrimenkul Uzmanı Mücahid Ayan, bağımsız milletvekilliği adaylığı ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

2007’den bu yana ticaret ile uğraşan Ayan, Konya’yı mecliste en iyi şekilde temsil ederek, hizmet etmek istiyor. Kendisinden bahseden Bağımsız Milletvekili Adayı Mücahid Ayan, “Lise mezunuyum. 1987 Bozkır doğumluyum. 2007’den beri inşaat sektörü ile ilgileniyorum. Evliğim ve 2 çocuğum var. Sizi en iyi şekilde anlayan ve Meclis’te sizi en iyi biçimde anlatacak biriyim” dedi.  

İLK HEDEFİMİZ ÇİFTÇİ

Çiftçilerin günümüzde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Ayan, “Çiftçilere iyi bir destek verilirse, Konya’nın ticareti artar. İnşaatçı kazanır, petrolcü kazanır, kamyoncu kazanır, ekmekçi kazanır, gayrimenkul sektörü kazanır. Yani çiftçi kazanırsa herkes kazanır. İlk hedefimiz çiftçi. Bizler vatandaşlardan ılımlı ve sempatik yönde tepkiler aldık. Neden bağımsız çıktık? Çünkü Konya’da vekillerin maalesef yeteri kadar faydasını göremedik. Seçimlerde vekil adayı sıralamalarında vatandaşların bilgisi ve fikri alınmıyor. Memnun olurlar mı olmazlar mı diye kimse araştırmıyor. Ben siyaset için değil, hizmet için geliyorum”  diye konuştu

İMAR KONUSU ÇOK KARIŞIK

Konya’nın çeşitli sorunları olduğunu ve bunları çözmek için uğraşacağını belirten Ayan, “İmar konusu allak bullak oldu. İmar tamamen rantlaşmış durumda ve bir karmaşıklık söz konusu. İmar problemi en kısa zamanda çözülmeli. Partilerin belirlediği vekiller Konya’ya katkı sağlayamıyor. Bugün vekillere bakın mutlaka parti içinde tanıdıkları vardır. Halkın içinden gelen vekil adaylarını partilerde maalesef göremedik. Yollarda sıkıntılar var. Yollar asfaltlanıyor. Sonra bir bakıyorsun doğalgazcı kazmış, sonra bir bakmışın başka biri kazmış. Yollarda bile tam anlamıyla düzenli bir hizmeti sunamadık. Dolayısıyla yanlış işlemler yüzünden belediye de borçlanıyor. Özellikle Konya-Beyşehir yolu virane halde duruyor. Konya’ya baktığımız zaman 14 milletvekili var. Davutoğlu dışında, hangisi bugüne kadar hizmet yaptı? Yine Davutoğlu sayesinde Konya-Bozkır yolunu yaptılar. Ama Konya’ya genel olarak baktığımız zaman hizmet gelmemiş. Çünkü halkın içinde değiller. Çiftçiler, sanayiciler, üretimciler, hayvancılar ve diğer sektörde kiler hangi sıkıntıları çekiyor, bunlar araştırıldı mı? Sormak lazım” ifadelerini kullandı.

YİNE KONYA’DA OLACAĞIZ

Konya’ya hizmet için yola çıktıklarını vurgulayan Ayan, konuşmasını şöyle tamamladı: “Biz yola çıktık. Başarır isek, biz yine Konya’dayız. Yine ilimize hizmet edeceğim. Diğer vekiller gibi seçim öncesi sahada olup, seçim sonrası sahadan kaybolanlardan olmayacağım. Ben bu hareketimle de diğer vekillere de örnek olacağım. Konya merkezde çeşitli ziyaretler yaptık. Konya’nın 31 ilçesine de tamamen ineceğiz. Konya’ya hizmet için gece gündüz çalışacağız.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.