Altyapıdan güzel proje

Altyapıdan güzel proje

Atiker Konyaspor altyapısı önderliğinde ilk ve ortaokullarda futbol adına güzel bir projeye imza atılacak.

Atiker Konyaspor altyapısı önderliğinde ilk ve ortaokullarda futbol adına güzel bir projeye imza atılacak. Bu projeye Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu destek verecek

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, teknik danışman Serkan Ünver, futbol gelişim akademi koordinatörü Cihan Önal,akademi menajeri Taner Ay,akademi eğitim danışmanı Bülent Yaldır’la birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy’u makamında ziyaret etti

Atiker Konyaspor’un önderliğinde ilk ve ortaokullarda hayata geçirilecek projeye, Büyükşehir belediyesi, İl milli eğitim müdürlüğü, gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü ve Konya amatör spor kulüpleri federasyonu destek verecek.

Futbol gelişim akademisiyle yakından ilgilenen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, ziyaret sırasında projenin detayları görüşülürken milli eğitim müdüründen Konyaspor’da forma giyen çocukların Türkçe, İngilizce, Fen ve Matematik derslerine katkı sağlamak için gönüllü öğretmenlerin bulunmasının son derece önemli olduğunu kaydederek kendilerine gösterilen ilgi ve destek için teşekkür etti.

Proje hayata geçtiğinde öğretmenlerimiz tesislerimize gelerek burada altyapıdaki çocuklarımıza derslerinde daha da başarılı olabilmeleri için eğitim desteği sağlayacaklar.

 Ziyarette konuşan il milli eğitim müdürü Mukadder Gürsoy Konyaspor’un son yıllardaki başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederek “Bütün imkânlarımızla Konyaspor’un hizmetindeyiz. Her türlü desteği vermeye hazırız. Bahse konu proje için de elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Proje kapsamında ilk ve ortaokullarda düzenli olarak turnuvalar düzenlenecek ve Atiker Konyaspor futbol gelişim akademisi için yıl boyu sürecek taramalar ve seçmeler yapılacak. Okul kulüp işbirliği üst düzeye getirilerek daha fazla yetenekli futbolcuya ulaşılmaya çalışılacak.

 Yapılan konuşmaların ardından Konyaspor forması ile lisanslı ürünlerin bulunduğu hediyeler takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.