Altınordu, Yorgunluğunu Sümbül Tepe’nin Zirvesine Telesiyejle Çıkarak Attı

Altınordu, Yorgunluğunu Sümbül Tepe’nin Zirvesine Telesiyejle Çıkarak Attı

PTT 1. Lig'in 2014-2015 sezon hazırlıklarını Isparta-Davraz’da sürdüren yeni ekibi Altınordu, yoğun antrenman temposunun yorgunluğunu Sümbül Tepe’nin zirvesine telesiyejle çıkarak attı.1965 metre yüksekliğindeki tepeye ikişerli gruplar...

PTT 1. Lig'in 2014-2015 sezon hazırlıklarını Isparta-Davraz’da sürdüren yeni ekibi Altınordu, yoğun antrenman temposunun yorgunluğunu Sümbül Tepe’nin zirvesine telesiyejle çıkarak attı.

1965 metre yüksekliğindeki tepeye ikişerli gruplar halinde çıkan kırmızı lacivertli ekip, buradan Isparta'nın Eğirdir Gölü'nü ve çevresini izleme imkanı buldu. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, geçen sezon içerisinde de bu tür sosyal faaliyetler düzenlediklerini hatırlatarak, "Kamp dönemindeki bu gezi, herkesin değişik bir atmosfer yaşamasını sağladı. Hazırlıklarımız yüksek tempoda ve aralıksız olarak devam ediyor." dedi.

İKİNCİ SINAV ALANYASPOR İLE

Altınordu, hazırlık dönemindeki ikinci özel maçını yarın Alanyaspor ile oynayacak. Davraz’daki karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Kırmızı lacivertli takım, ikinci etap kampını cumartesi günü tamamlayarak İzmir’e dönecek ve ardından da futbolculara bayram izni verilecek. Üçüncü etap çalışmaların startı ise Selçuk-Efes’te verilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.