Altınkaynak Kuyumculuk  umre talihlileri belli oldu

Altınkaynak Kuyumculuk umre talihlileri belli oldu

Altınkaynak Kuyumculuk’un umre talihlileri, hafta sonunda gerçekleştirilen çekilişle belirlendi.

Altınkaynak Kuyumculuk Mağazası’nda Konya 2. Noter Vekili Abdülkadir Erim ve kampanyaya katılan müşteriler huzurunda gerçekleştirilen çekilişte umre talihlileri belirlendi. Raye Turizm Seyahat Acentası sahibi Halil İbrahim Gürbüz’ün duaları sonrası gerçekleştirilen çekilişle ilgili bilgi veren Altınkaynak Kuyumculuk Mağaza Müdürü Satılmış Kozan, bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdikleri umre kampanyasına yoğun ilgi gösteren müşterilerine teşekkür etti. 2 Mayıs 2019 tarihinde başlayan umre kampanyasının 31 Ekim 2019’da sona erdiğini belirten Kozan, “Müşterilerimiz bu tarihler arasında 399 TL ve katlarında yaptıkları alışverişle kampanyaya katılmaya hak kazandılar. Bugün de Noter ve müşterilerimiz huzurunda yapılan çekilişle umre talihlilerimiz belirlendi. Bu tür kampanyalarımız bundan sonrada devam edecek” dedi.

Kazanan Asıl Talihliler: Esra Avcu, Sedef Gürsoy, Osman Aksoy, Asiye Sert, Fatih Güler, Uğur Atik, Kanber Özlük, Vildan Özkadif, Mesut Çetiner ve Yusuf Söğüt.

Yedek Talihliler: Emine Gülcan, Ahmet Varol, Emine Cinkara, Zeynep Andaç, Hasan Özkurt, Büşra Uçak, Şüheda Sadıç, Fatmanur Koçlar, Murat Selek ve Ahmet Ertuğrul.

img_0700.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.