Altın fiyatları düşüşte!

Altın fiyatları düşüşte!

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının gram fiyatı cuma günü ons altının fiyatındaki değer kaybı ile düşüşe geçmiş ve haftayı 193,8 liradan tamamlamıştı.

Altının gram fiyatı geçtiğimiz hafta dolar kurundaki yükselişten bulduğu değer dalgalı bir seyir izlemişti. Gram altın fiyatı cuma günü ons altın fiyatındaki değer kayıpları ile düşüşe geçmiş ve haftayı 193,8 liradan tamamlamıştı.

Altın fiyatı yeni haftaya düşüşle başladı. Altının ons fiyatı ise yeni haftaya önceki kapanışa göre yüzde 0,14 oranındaki artışla 1.243,9 dolardan işlem görmeye başladı.

Uzmanlar ise küresel piyasaların ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın yarın yapacağı konuşmaya odaklandığını kaydetti. Ayrıca piyasaların ABD ile Çin arasında yaşanan ticaret savaşını takip ettğini belirttiler.

Fed Başkanı Powell'ın konuşması öncesinde altının ons fiyatının sakin seyrini koruduğunu belirten uzmanlar, Powell'ı açıklmaları sonrası altının ons fiyatında aşağı ya da yukarı yönlü kırılmalar görülebileceğini ifade ettiler.

Altın fiyatlarının ise dolar kuruna bağlı dalgalanmanın sürdüğünü belirten uzmanlar, teknik açıdan altının gram fiyatında bu hafta 188 ila 198 TL bandının izleneceğini söyledi.

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?
Altının gram fiyatı, yeni haftanın ilk gününe düşüşle başlarken saat 11:30 itibarıyla 193.56 liradan işlem görüyor.

Kapalıçarşı'da çeyrek altının fiyatı 313.41 liradan alınırken 319.84 liraya satılıyor.

Cumhuriyet altın fiyatı ise 1.289,96 liradan alınırken 1.302,95 liradan satış işlemi görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.