Altın Bulunan Kasayı Açamayan Soyguncular Eli Boş Döndü

Altın Bulunan Kasayı Açamayan Soyguncular Eli Boş Döndü

Fatih'te soyguncular, sabaha karşı bir kuyumcunun kepenklerini kırarak içeri girdi. Görüntülenmemek için güvenlik kameralarının yönlerini değiştiren soyguncular, kasayı açmaya çalıştı. Soyguncular içinde 3 kilo altın olan kasayı açamayınca...

Fatih'te soyguncular, sabaha karşı bir kuyumcunun kepenklerini kırarak içeri girdi. Görüntülenmemek için güvenlik kameralarının yönlerini değiştiren soyguncular, kasayı açmaya çalıştı. Soyguncular içinde 3 kilo altın olan kasayı açamayınca elleri boş döndü.

Olay, Fevzipaşa Caddesi üzerinde bir kuyumcuya saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Soyguncular, bir kuyumcunun kepengini kırarak içeri girdi. Alarmın çalması üzerine paniğe kapılan 2 soyguncu daha sonra olay yerinden hızla kaçarak ayrıldı. Soyguncular bir süre sonra tekrar gelip işyerinin alarmını devre dışı bıraktı. Görüntülenmemek için kuyumcunun içinde bulunan kameraların yönlerini değiştiren soyguncular bir süre kasayı oksijen tüpüyle açmaya çalıştı. Ancak başarılı olamayan soyguncular vazgeçerek işyerinden eli boş ayrıldı. Kuyumcu sahibi Nihat Çakıroğlu, “Sabah işyerine geldiğimizde dükkanın açıldığını fark ettik. Kasayı delmişler. Açmaya çalmışlar. Kasanın içinde 3 kilo altın vardı. Güvenlik kameralarını da kırıp yönlerini değiştirmişler.” dedi.

Soygun girişimi güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde; kepengi açarak içeri giren soyguncular, alarmın çalması üzerine paniğe kapılarak dükkanı terk ediyor. Bir süre sonra tekrar işyerine gelen soyguncular, bu kez alarmı devre dışı bırakıyor. Ardından güvenlik kameralarının yönünü değiştiriyor.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.