Altay, "Yardıma ihtiyaç duyanları bize bildirin"

Altay, "Yardıma ihtiyaç duyanları bize bildirin"

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Büyükşehir'in tüm kiracılarından 2 ay boyunca kira talep edilmeyecek.  Erteleme değil 2 ay boyunca kira talep edilmeyecek. İşsiz kalanlar 2 ay boyunca suyu ücretsiz kullanacak" dedi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Altay, "Konya Büyükşehir Belediyesi olarak şu an bir yardım kampanyası yürütmüyoruz. Başlattığımız Konya İçin İyilik Vakti kampanyasını sonlandırdık. Cumhurbaşkanlığının başlattığı yardım kampanyasına destek oluyoruz. 40 bin 567 kişi sosyal yardım için başvuruda bulundu" şeklinde konuştu. Altay, "Korona önlemleri kapsamında Konya'da 17 evsiz otele yerleştirildi. Bunlara desteğimiz devam edecek. Ama bunu yaşam şekli haline getirenler var.
Etrafınızda yardıma ihtiyaç duyan birileri varsa lütfen Konya Büyükşehir Belediyesine bildirin. Bu süreçte bize gelen tüm yardım başvurularına cevap vereceğiz. Herkese yardım edebilecek gücümüz var" dedi.

Kampanya'da toplanan miktarla ilgili açıklama yapan Altay, "Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Konya İçin İyilik Vakti kampanyasında 260 bin TL toplandı. Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı kampanya ile kendi kampanyamızı sonlandırdık ve toplanan bu para hesaplara geri iade edildi. Metro çalışmaları ile ilgili bir gecikme söz konusu değil. Süreç devam ediyor. Bir gecikme olursa bunu kamuoyu ile paylaşacağız..Tokyo Oyunları ertelendi. 2021 İslam Dayanışma Oyunları'nın ertelenmesi gündeme geldi fakat alınan bir karar yok. Önümüzdeki günlerde yapılacak bir toplantıyla buna karar verilecek" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum