Altay: Manifaturacı dükkanı gibi

Altay: Manifaturacı dükkanı gibi

Başkan Altay çocuklara Konya ve Konyaspor aidiyetini kazandırmak için arabasının arkasında her boydan yeşil-beyazlı forma taşıdığını ifade ederek “ Arabamızın arkası manifaturacı dükkanı gibi” dedi.

Konyaspor’a verdiği destekle taraftarın sevgilisi haline gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay çocuklara Konya ve Konyaspor aidiyetini kazandırmak için arabasının arkasında her boydan yeşil-beyazlı forma taşıdığını ifade ederek “ Arabamızın arkası manifaturacı dükkanı gibi” dedi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Konyaspor’un bu şehrin markası olduğunu ve son dönemde yapılan eleştirilerin acımasız şekilde yapıldığını ifade etti. Başkan Altay : “Takımımza sahip çıkarak biraz sabretmemiz gerekiyor”

TAKIMI BAŞARILI BULUYORUM

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Kornyaspor’u başarılı bulduğunu ve her anlamda destek vermeye çalıştıklarını söyledi. Altay: “Aykut hocanın gelmesiyle birlikte 3 şey birden yapılmaya çalışılıyor. Hem takım gençleştirilmeye çalışılıyor, hem maliyet hem de ligde belli bi yerde tutunmaya çalışılıyor. Bu 3 şeyi aynı anda yapmak zor bir iş. Ben Konyaspor’u da başarılı buluyorum. Eleştirilerin de acımasız olduğunu değerlendiriyorum. Özellikle Serkan’ın atıldığı maçta seyirci gösterdiği desteği son maçta son dakikalarda göstermedi. Biraz tepki olunca sahada da panik oluşuyor. Takıma sahip çıkılması konusunda daha iyi şeylerin yapılacağına inanıyorum. Konyaspor yönetimi de şeffaf. Özellikle mali konularda. Büyükşehir Belediyesi olarak Kafem ve Beysu ile fiilen destek oluyoruz. Forma kampanyasına da 10 bin forma alarak destek verdik. Hem de başka desteklerin olması ve bulunması için çaba sarf ediyoruz. Biraz sabretmek gerekiyor. Çok kötü olan şehirlerde bizdeki oluşan tepki oluşmadı. Belki seyircimizin beklentisi takımın çok daha iyi olması ya da oynadığı futbolla puan arasında fark olması. Daha iyi olabilir miydik ? Olabilirdik ama futbol da böyle. Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor ama gidip Kayseri’ye mağlup oluyor. Biraz sabredersek taşlar yerine oturur diye düşünüyorum. Şehir olarak ve seyirci olarak Konyaspor’a sahip çıkmamızın gerekli olduğun düşünüyorum. Yoksa itiraz ederek, ıslıklayarak, istifaya davet ederek bu işleri çözemeyiz. Bence temel konu sahip çıkamada. Bu dönemin ihtiyacı o. Bir de bu bütçelerle lige bakarsanız bence bulunduğmuz konumda iyi durumdayız. Daha fazla borçlanmadan özverili bir iş yapmak çok daha önemli. Yoksa saman alevi gibi 3-5 futbolcu alıp belki dönemsel başarılı olabilirsiniz ama Aykut hocanın şehir için şansı o. Daha çok ilerde bonservisinin para edebileceği genç futbolculara yatırım yapıyor. Takım da bence iyi oynuyor. Oyun istatistiklerine bakıldığı zaman kötü olmadığı ortaya çıkıyor” diye konuştu

ARABAMIN ARKASI MANİFATURACI DÜKKANI GİBİ

Çocuklara dağıttığı Konyaspor forması ile de gündeme gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: “Bu işi özellikle yürütüyorum. Konya aidiyeti olsun diye. Arabamızın arkası manifaturacı dükkanı gibi her boyda çocuğumuza göre forma taşıyoruz. Diğer hediyeleri kaldırdık. Özellikle başka takımların formasını giyen çocuklarımıza özellikle bunu yapıyorum yaşadıkları şehre aidiyetleri olsun” ifadelerini kullandı.

KONYA MİLLİ TAKIMIN ŞEHRİ OLDU

Yeni statın Konya sporuna bir ivme kazandırdığını ifade eden Başkan Altay: “Yeni Statla birlikte seyirci profili değişti izleyici sayısı arttı. Ayrıca Milli Takıma ev sahipliği yapan bir şehir haline geldik. Özellikle Fransa maçında elde edilen başarının ardından şimdi de İzlanda maçı Konya’da oynanmalı diye ulusalda bir gündem vardı. Hakikaten burada iyi bir seyirci var” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

75339415_10157732798797208_266506130920833024_o.jpgmanset-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum